Baromfiudvar.hu | Társadalmi felelősségvállalás - CSR
Főoldal > CSR

Társadalmi felelősségvállalás - CSR


A vállalati társadalmi felelősség (Corporate Social Responsibility , azaz CSR) fogalom jelentése szerint a vállalatok önkéntesen, a szociális és környezeti szempontokat érvényesítve járnak el üzleti tevékenységükben és a partnereikkel fenntartott kapcsolatokban. A fogalom a Baromfiudvar 2002 Kft. számra a mindennapok valóságát jelenti.
A CSR  az alapvető normák betartása következtében jön lére.


Cégünk.számára a felelős működés egyet jelent a stabil gazdálkodással, a felelős foglalkoztatással és az aktív társadalmi szerepvállalással.Felelősségi körünkbe tartozónak érezzük az etikus partnerkapcsolat fenntartását és a káros környezeti hatások csökkentésére tett lépéseket. 

Az Ön sikere a Mi sikerünk. Cégünk sikeres működése során és a nehéz gazdasági helyzet mellett, sem feledkezik meg az őt körülvevő „világról”. Kötelességünknek érezzük, hogy követendő példát állítsunk fel és segítő jobbot nyújtsunk CSR programunk keretén belül a területünkön működő alapítványoknak.


Minden segítség számít - valljuk, így válik a Baromfiudvar 2002 Kft. - és mint vásárlónk, Ön is - a társadalom aktív szereplőjévé. A társadalmi jelenlét kötelezettség is jelent, amely megköveteli, hogy üzleti tevékenységünk olyan értékek mentén szerveződjön, mely hasznot hoz közvetlen környezetünknek és az egész társadalom számára.

Fontosnak tartjuk, hogy gazdasági erőnkhöz mérten részt vállaljunk a régió lakóinak és közösségeinek életében, azok problémáinak megoldásában. Célunk, hogy valós és hathatós segítséget nyújtsunk a társadalom egészének.

Számos kisebb szervezet és alapítvány támogatása mellett, immár 7 éve nyújtunk támogatást a Leukémiás Gyerekekért Alapítványnak, 2014-től pedig a debreceni Mentőrobogó Szolgálatot is segítjük.
 
Legyen partenrünk továbbra is, legyen része Ön is a Baromfiudvar 2002 Kft. Társadalmi Felelősségvállalás Programjának!
 
Köszönjük támogatását!
 

Leukémiás Gyerekekért Alapítvány: http://leukemiasgyermekekert.hu/
Mentőrobogó Szolgálat: http://www.hunambulance.hu/index.php/hungaryambulance