Baromfiudvar.hu | Küldetésünk
Küldetésünk
Főoldal > Küldetésünk

Küldetésünk

Küldetésünk

Baromfiudvar 2002 Kft. küldetése:

Küldetés: kiváló teljesítmények mellett elkötelezett, hosszú távon eredményesen működő, magyar családi vállalkozás, mely az alapvető emberi értékek mentén, a piac meghatározó szereplője, generációkon át.
  1. Alapvető emberi értékek tisztelete
Vevők felé: Partnereinkkel tisztességes piaci magatartás megteremtése, amely kölcsönös tiszteleten és hitelességen alapul, és ez által hosszú távú kapcsolatokat eredményez.
Dolgozók felé: Olyan munkahelyi kultúrát alakítunk ki, ahol becsületes munkával, példamutatással, egymás iránti tisztelettel, segítjük szervezetünk munkáját, úgy hogy mindvégig hitelesek maradjunk.
  1. Kiváló csapatszellem
Magas fokú elkötelezettséggel, folyamatos szakmai fejlődéssel, a társosztályokkal egymást támogatva, segítve, érjük el a közös vállalati célokat. Értékeljük és tudatosan figyelünk a személyes kapcsolatok erősítésére és ápolására.
  1. Fenntartható eredményesség
Folyamatos fejlődést biztosítunk, amely a hosszútávon fenntartható eredményesség és profittermelés szolgálatában áll. Cégünk vevőivel és beszállítóival olyan gazdasági egyensúlyt teremtünk, ahol az eredményes működés mindenki számára biztosított.
  1. Szakmaiság biztosítása
Magas szintű szakmai tudásunkkal, minden területen kimagasló eredményeket érünk el.
Szakmai tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, és továbbadjuk a vállalat minden dolgozójának.
  1. Egészség megőrzése
Minden tevékenységünket úgy szervezzük, hogy az emberi egészség első számú szempont legyen.
LÉC – létfontosságú célok

„Tegyük magasabbra a LÉC-et. Együtt legyünk a legjobbak.”