Baromfiudvar.hu | Legfrissebb cikkeink
100%-os kiszolgálásra törekszünk!
Főoldal > Legfrissebb cikkeink

100%-os kiszolgálásra törekszünk!

100%-os kiszolgálásra törekszünk!

Kedves Partnereink!
A Baromfiudvar 2002 Kft. az eltelt 13 év alatt, az Önök támogatásával, a kelet-magyar­országi gasztronómiai, közétkeztetési,- és kiskereskedelmi piac meghatározó sze­replőjévé nőtte ki magát.
A vállalatunk piaci tevékenységének meghatározó fókusza, hogy az általunk forgalmazott termékek minősége, a kiszolgálás színvonala mindenkor feleljen meg a vevők elvárásainak és megelégedettségének.
Tovább
 

17. Születésnapi nyereményjáték akciónk nyertesei

17. Születésnapi nyereményjáték akciónk nyertesei

2019. június 12-én megtörtént 17. Születésnapi nyereményjátékunk ajándéksorsolása. A játékban azon Partnereink vettek részt, akik a promóciós időszakban egy számlán nettó 170.000 Ft értékben adtak le árumegrendelést. Partnereink maximum tízszeres nyerési eséllyel rendelkezhettek, ami azt jelenti, hogy egy Vevőnk maximum 10 alkalommal kerülhetett bele az elektronikus adatbázisba. Ezek alapján 831 Vevőnk volt jogosult a részvételre, a sorsolási adatbázis 5098 db soron került rögzítésre.
Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni minden Vásárlónknak, hogy csatlakoztak játékunkhoz, illetve köszönjünk beszállító partnereink támogatását a Születésnapi nyereményjáték megszervezéséhez.
A nyertesek listája:
A fődíj, 1.000.000 Ft értékű konyhai eszköz:
  • JU-VE 95 BT. / ARANY HOLLÓ ÉTTEREM
További nyeremények:
GNC 740 L1 - 600 l Álló hűtőszekrény
  • KOCSIS ÉS KOCSIS KFT. / THERMÁL FALATOZÓ
  • MISKOLCI LÉVAY JÓZSEF REFORMÁTUS GIMNÁZIUM ÉS DIÁKOTTHON KONYHÁJA
Blueline 2400w - 203149 - Elektromos szeletsütő
  • BOKA GYÖRGY EV. / SÖRPINCE VENDÉGLŐ
  • LA-BEL-LA KFT.
263907 - Dupla kontaktgrill
  • KÁJEL ZOLTÁNNÉ EV. / FICÁNKA HALSÜTŐ
  • BARI ELEMÉR ERNŐNÉ EV. / ER-ED FALATOZÓ
Zanussi ZFC51400 - 500 l fagyasztóláda
  • JAMINA HÚS KFT.
  • VARÁZSRENDEZVÉNY KFT. / AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ
Blueline - 205839 - Elektromos olajsütő
  • MAGYAROS CATERING KFT.
  • PIZZA-HOLIDAY VENDÉGLÁTÓ KFT. / PIZZA HOLIDAY
Y09 Softcooker + Sous-vide kád
  • SZARVAS-LUX KFT. / HALÁSZCSÁRDA
  • NORTIZS KFT. / TEKNŐS ÉTELBÁR
CICLONE 36/VV - Botmixer
  • SZI-MO VÉRTES KFT.
  • RICSEI MEZŐGAZDASÁGI ÉS VENDÉGLÁTÓ SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET / ZUKOR CSÁRDA
GNF 740 L1 - 600 l fagyasztószekrény (1 db)
  • DEMÉNY NORBERT EV. / SARKI HÚSBOLT
GNF 1400 L2 - 1400 l fagyasztószekrény (1 db)
  • KULACS CSÁRDA 2001 KFT. / KULACS CSÁRDA PANZIÓ

Feltöltve: 2019. június 17. 13:50

Energetika szakreferensi jelentés

A jogszabály szerint a gazdálkodó szervezeteknek 2019.05.31-ig a honlapjukon meg kell jeleníteni az éves energia szakreferensi jelentést. A dokumentum itt tekinthető meg:



Eszakreferens3


Feltöltve: 2019. május 31. 09:54

Éremeső az Erfurti szakácsolimpián

Idén októberben került megrendezésre 59 ország több mint 200 válogatott szakácsainak és séfjeinek világversenye a Szakácsolimpia Erfurtban. A Mirbest csoport támogatva a magyar gasztronómiai kultúrát a hajdúsági és békés megyei csapatok számára nyújtott segítséget a felkészülésben. A következőkben egy rövid beszámoló keretein belül szeretnénk bemutatni a csapatot és beszámolni teljesítményükről:

Hajdúsági Regionális Culinary Team
A csapat felkészítői:

  • Boros László, szakmai tanácsadó
  • Rédai Attila mesterszakács
  • Mile József mesterszakács
  • Gonda Attila mesterszakács
A versenyző csapat tagjai:
  • Gajdán Antal szakács, csapatkapitány
  • Gajdán Attila szakács
  • Pozsár Bence szakács
  • Balog Szabolcs szakács
  • Szabó Viktória cukrász
  • Nemes Éva szakács
  • Bagdány Gyula szakács
  • Szatmári Antal szakács
Hogyan telt a felkészülés?
3 tréningmunkánk volt hajdúböszörményi helyszínnel. Az első alkalommal a papírra vetett álmot valósították meg, majd jöttek az átalakítások és a felkészülés, hogy az álomból versenymű legyen. A következő alkalom augusztus végén volt, amikor már a díszletek is készen voltak. A szaktanácsadók ismét értékeltek a versenyzők javítottak. Az utolsó bemutató és próbafőzés a megyeházán történő közönség előtti bemutatás volt ahol már részt vett a sajtó, a szakma jeles képviselői és támogatóink.
Hogyan éreztétek magatokat a versenyen?
Már reggel ötkor sorban álltunk, hogy odaérjünk a csarnoknyitásra. Előtte való este állítottuk össze a menüt. A konyha 60 km-re volt a verseny helyszínétől, így az előkészített asztalt vittük el egyben hajnalban. Sajnos a forgalom nagy gondot okozott, mindenki egyszerre szeretett volna menni, így hosszú idő volt a bejutás. Az utolsó porszem simítása 6.45-kor történt. A zsűriben 1 magyar volt a többiek külföldiek egy cseh elnök vezetésével. A déli órákig pihentek egy kicsit a csapattagok, majd 17.00-kor volt az eredményhirdetés. Közel 200 kiállítóval mérkőztünk meg. A zsűri nagyon szigorúan pontozott, de én úgy gondolom, hogy a saját kategóriánkban megálltuk a helyünket, csapat szinten diplomával, egyéni versenyszámokban két bronzéremmel és két diplomával térhettünk haza.
Mik a terveitek a jövőre?
Folytatjuk a felkészülést és a folyamatos tanulást. A következő cél a 2 év múlva rendezendő világbajnokság Luxemburgba, ahol ezeket a tapasztalatokat látva próbáljuk meg a kiküszöbölni a hibákat, hogy bekerüljünk a legjobb szakácsok közé és éremmel térhessünk haza legközelebb. Terveink között szerepel még, hogy kimegyünk, Dániába megkeressük, a szakembereket és egy tanulmányi út keretében fejlesztjük tovább szakmai tudásunkat.
 
 
Békés megyei Culinary Team 2 csapata
A csapat felkészítői:

  • Varga Károly mesterszakács
  • Ambrus György
A versenyző csapatok tagjai:
  • Toókos Ferenc
  • Nyári János
  • Szeidler Zsolt
  • Szokai Imre
  • Doktor Zoltán
  • Horváth Ferenc
  • Kovács Csaba
  • Tímár Albin
  • Csonka Zsolt
  • Fodor Mihály
  • Tímár Attila
  • Magyar Tünde
  • Tímár András
  • Bodnár László
  • Nagy Ákos
Egyéni versenyzők:
  • Ambrus györgy krisztián
  • Imre györgy
Hogyan telt a felkészülés?
4 felkészülésünk volt, melyre a támogatóknak köszönhetően adott volt minden. Azokkal az alapanyagokkal és eszközökkel dolgozhattunk házon belül, mint az olimpián. Ennek köszönhetően rutinosan tudtuk előkészíteni az ételeket a versenyen is. Az ételek alapjául a nemrég kiadott szakácskönyvünk adta az ihletet, mely alapján egyik csapatunk a vízi világot, míg a második csapat hazánk vadvilágát dolgozta fel.
Hogyan éreztétek magatokat a versenyen?
Jó szellemű volt a verseny, figyeltük mi az, amire a zsűri figyel és arra mi is figyeltünk. Első nap teszteltük mi az, amire jobban figyelnek és a következő alkalommal már ezen paraméterek alapján szolgáltuk fel az ételeket, annak érdekében, hogy fényesebb legyen az érem. Kiváló csapattal dolgozhattunk, nagy segítségünkre volt Kövér Sándor séf úr, aki éjszaka is velünk dolgozott barátként és kollégaként egyaránt. Jó hangulatban történt a versenyzés. Fegyelmezetten, időben elkészültünk és semmi olyan probléma nem történt, amiből hátrányunk származhatott volna. A Mirbesz csoport képviselői a helyszínre is elkísértek minket, ahol együtt versenyezhettünk, szurkolhattunk és izgulhattunk.
Mik a terveitek a jövőre?
A 2 év múlva megrendezendő luxemburgi versenyre is mennünk kell tovább. Amikor megköszöntem a csapatnak, hogy helyt álltak Én azt mondtam, hogy nem szabad cserbenhagyni  városunkat, megyénket és hazánkat. Szép eredménnyel végeztünk és ezt tovább kell vinni. A korábbi versenyeink mindig mutattak egy új irányt, ami felé mennünk kell. Itt a vegyes vélemények miatt nem tudtuk meg miben kell fejlődnünk, de szeretnénk figyelni a nemzetközi trendeket és tanulni tovább, hogy képviselni tudjuk csapatunkkal hazánkat és megyénket is.
 
Feltöltve: 2016. november 17. 14:59 Az összes cikk megjelenítése >>