Baromfiudvar.hu | Minőségbiztosítás
Főoldal > Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

A Baromfiudvar 2002 Kft-t szisztematikus kereskedelmi politika jellemzi, amely a régióban az összes magyar tulajdonú élelmiszerláncokat, közétkeztetési- és gasztronómiai egységek minőségi kiszolgálását tűzte ki célul.

A Cégünk megbízható, minőségorientált, elkötelezett sikeres piaci szereplő. Ennek fenntartása érdekében integrált minőségirányítási rendszert működtetünk.
Három fontos eleme az ISO 9001: 2008 szabvány szerinti minőségirányítási, az ISO 22000:2005 és a a HACCP elvek szerinti élelmiszer-biztonsági rendszer.

A minőség iránt elkötelezettek vagyunk, s ennek megfelelően végezzük napi munkánkat. A még hatékonyabb munkavégzés érdekében eszközeinket és hűtéstechnológiánkat folyamatosan korszerűsítjük

Gondoskodunk a termékek beszerzéséről, tárolásáról és a szállítás szabályozott módjáról. Meghatározzuk a biztonságos élelmiszer kiszállításhoz szükséges higiéniai feltételeket (HACCP) és biztosítjuk azok betartását, emelett kizárólag a Magyar Baromfi Termék Tanács által is védjegyzett friss baromfitermékeket kínáló beszállítóktól szerezzük be termékeinket.

Tanúsítványainkat megtekintheti az alábbi linkeken linken:
HACCP tanúsítvány
ISO:22000 tanúsítvány
ISO:9001 tanúsítvány