Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Chilis panko morzsában sült csirkemellfilé, bazsalikom pestóval, sült paradicsommal, vajas répával, kukoricával és tartármártással

Chilis panko morzsában sült csirkemellfilé, bazsalikom pestóval, sült paradicsommal, vajas répával, kukoricával és tartármártással

Hozzávalók 10 főre:

  • 1,6 kg csirkemellfilé
  • 0,15 kg vaj
  • 0,6 l Risso long life, sütőolaj
  • 0,6 kg mini répa
  • 0,02 kg akácméz
  • 0,1 kg chilis panko morzsa
  • 5 db tojás
  • 0,5 kg Kukta liszt
  • 0,3 l főzőtejszín
  • 0,1 kg Primerba bazsalikom pesto
  • 0,5 l Kukta majonéz (tartármártás)
  • 1 kg Kukta brokkoli
  • 1 kg szuper édes kukorica
  • 0,5 kg mini paradicsom
  • 0,05 kg fokhagyma
  • Kakukkfű, rozmaring
  • Só, őrölt bors

Elkészítés:

Csirkemell:
Az előkészített csirkemelleket félbe vágjuk, majd sóval, borssal bedörzsöljük. Ezt követően bepanírozzuk a filéket a klasszikus módon annyi csavarral, hogy a zsemlemorzsa helyett chilis panko morzsát használunk és a tojásokba tejszínt keverünk. A filéket bő olajban kisütjük és meleg helyen pihentetjük tálalásig.

Tartárszósz:
Jóízű tartármártást készítünk Kukta majonézből.

Zöldségek:
A répát és a brokkoli rózsákat leforrázzuk, a kukoricát pedig bő olajban megsütjük a paradicsommal együtt. A brokkoli virágát és a kukoricaszemeket a torzsáról levágjuk. A zöldségeket vajon átforgatjuk és ízesítjük fokhagymával, kakukkfűvel, sóval és borssal.

Tálalás:
A tányért kikenjük pestóval, ráhelyezzük a rost iránnyal merőlegesen átvágott csirkemellet, a zöldségeket és a tartárszószt pedig a csirkemell köré tesszük.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat