Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Csirkemell édesburgonya gratennel cheddar sajt szósszal

Csirkemell édesburgonya gratennel cheddar sajt szósszal

Hozzávalók:

  • 4 db édesburgonya graten
  • 4 db elősütött csirkemell steak (Tamási-hús)
  • chedar sajtkrém 15 dkg (El Sabor)
  • 2 dl tejszín
  • 4 szelet bacon
  • olaj
  • só,bors
  • spenót levél (egy marékkal)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 8 db kokélparadicsom
  • díszítés: ehető virág, sakura mix
  • tökmagolaj
  • Bonduelle sous vide céklakocka

Elkészítés:

  1. Az édesburgonya gratent sütőbe rakjuk és 200 fokon 25 percig készre sütjük.
  2. A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, baconszalonnával betekerjük, majd a felhevített olajban aranybarnára sütjük.
  3. A spenótot öntsük a hús után a serpenyőbe, és pár percig pároljuk.
  4. Elkészítjük a cheddar sajt szószt. A lereszelt cheddar sajtot és a kukoricakeményítőt egy lábasba tesszük és közepes lángon k melegíteni kezdjük. Adjunk hozzá tejet és egy kézi habverővel alaposan keverjük el.
  5. Tálaljuk tetszés szerint!

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat