Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Francia sajtos csirke vörösboros hagymás gombamártásban

Francia sajtos csirke vörösboros hagymás gombamártásban

Hozzávalók 10 személyre:

  • 10 db Hiberfood sous vide bőrös csirkemell
  • 20 szem barna csiperkegomba
  • 1 kg Hiberfood barna jus (mártás)
  • 10 szelet edami szeletelt sajt
  • 6 fej lilahagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • snidling
  • 2 dl vörösbor
  • 10 adag párolt rizs
  • friss petrezselyemzöld, só, bors, kakukkfű

Borajánló: Benedek Pinot Noir

Elkészítés:

A csirkemelleket visszamelegítjük 70 fokos hőmérsékletre, majd a zacskóból kivéve serpenyőben kevés olajon aranybarnára sütjük. Sütés közben kakukkfűvel, sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük.

A zacskóban lévő húsnedveket hozzáöntjük a barnamártás alaphoz és a lilahagymát karikázzuk, kevés olajon aranybarnára pirítjuk, a lapokra vágott fokhagymát hozzáadjuk, felöntjük a pecsenyelével, kiforraljuk, majd kevés vörösbort adunk hozzá és készre forraljuk. A sült csirkemellekre szeletelt edami sajtot helyezzünk és ráolvasztjuk. A gombákat bő zsiradékban egészben átpirítjuk, sózzuk, borsozzuk és a hagymás raguhoz adjuk. A csirkemellet belehelyezzük, kicsit összepároljuk és friss snidlinggel megszórva tálaljuk. Mellé petrezselymes rizset kínálunk.

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Érdekli a címlap receptünk?

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat