Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

PORKETTA, avagy ROPOGÓS SÜLT MALAC

PORKETTA, avagy ROPOGÓS SÜLT MALAC

„„Legyen MALACOD!” – mi ezzel a szerencsehozó étellel kívánunk mindenkinek BOLDOG, SIKERES és SZERENCSÉS új esztendőt!



A malachúsunkat bőrös részével felfelé rátesszük egy sütőrácsra, és forró vízzel a bőrös részt meglocsoljuk. Majd megfordítjuk, és a húsos részét sóval, borssal, friss rozmaringgal, kakukkfűvel, fokhagymával jó bőven bekenjük.

Pár órát, de inkább egy egész éjszakát pihentetjük, majd feltekerjük és egy zsinór segítségével formázzuk, összetekerjük. Rácsra helyezve sütőben kb. 180 C-on 2 órán át aranybarnára sütjük. A sütés befejezése előtt a zsineget eltávolítjuk, és visszatesszük további 10 percre 220 C-on, hirtelen rápirítunk.

Kövér Sándor séf köret ajánlata: édes burgonyapüré, répatextúrák, pirított zellerkorongok és káposztával töltött gyoza (japán töltött batyu) és baconnel pirított szójabab.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat