Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Rozmaringos bárányszelet csicseriborsóval

Rozmaringos bárányszelet csicseriborsóval

Rozmaringos bárányszelet csicseriborsóval

 

Hozzávalók 4 személyre:

 

Rozmaringos bárányszelet

4 nagyobb szelet báránycomb

1 evőkanál friss rozmaring

3-4 gerezd fokhagyma

1 dl olívaolaj

1/4 kávéskanál őrölt bors

1 kávéskanál só

 

CSICSERIBORSÓ-RAGU

1 konzerv csicseriborsó

1 teáskanál római kömény

1 fej vöröshagyma

5 cm friss gyömbér

olívaolaj vagy vaj

 

ELKÉSZÍTÉS:

 

Rozmaringos bárányszelet

Az olajat összekeverjük a sóval, a borssal, a rozmaringgal és a reszelt fokhagymával, alaposan bekenjük vele a hússzeleteket, majd jól záródó edényben 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a húst serpenyőbe helyezzük, és mindkét oldalát hirtelen barnára sütjük. Grillezett zöldséggel tálaljuk, de adhatunk hozzá hagyományos köretet, például cikkezett sült burgonyát is.

 

CSICSERIBORSÓ-RAGU

A szálasra vágott hagymát pároljuk üvegesre olívaolajon vagy vajon, majd adjuk hozzá a meghámozott, vékonyra szeletelt gyömbért. A megpirított római köményt őröljük porrá mozsárban, majd szórjuk a hagymához. Pár másodperc alatt felszabadulnak az ízek, ekkor öntsük fel egy kis vízzel, nehogy megégjenek a fűszerek. Öntsük hozzá a csicseriborsót, pár percig főzzük.

 

A receptet írta és

az ételt készítette:

Blendea Károly


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat