Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Sült pecsenyelibacomb batátapürével, langyos Kukta szilva, alma salsa-val

Sült pecsenyelibacomb batátapürével, langyos Kukta szilva, alma salsa-val

Hozzávalók 10 főre:

  • 10 db pecsenyelibacomb
  • 500 g Kukta felezett szilva
  • 500 g Kukta almakocka
  • 1500 g édesburgonya
  • 200 ml tej
  • 50 g vaj
  • 100 g kacsazsír
  • 40 g pucolt zúzott fokhagyma
  • 10 g csombor
  • 6 g só
  • 100 g méz
  • 150 ml olívaolaj
  • 1/3 szál póréhagyma
  • 3 db pucolt hagyma
  • 2 db nagyobb alma
  • 2 db lime
  • tetszés szerint friss koriander
  • 10 adag kész demi glace

 

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A csomborral, fokhagymával és sóval ízesített libacombot cikkezett almából, hagymából készült ágyra tesszük kacsazsírral kikent tepsibe.
  2. Előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
  3. Közben az apróra vágott póréhagymát, a kockázott Kukta szilvát és a Kukta alma kockát az olívaolajjal összekeverjük.
  4. Adunk hozzá finomra vágott koriandert, reszelt lime héját és annak a kifacsart levét, valamint mézet.
  5. Édesburgonyából batátapürét készítünk.
  6. A sült almát, hagymát, kevés liba jue-t a kész glace-t összeturmixoljuk és átszűrve melegen tartjuk tálalásig.
  7. A Kukta szilva-alma salsa-t felmelegítjük.

Tálalási javaslat:

A tányéron elhúzott batátapürébe helyezzük a sült libacombokat, langyos Kukta gyümölcs salsa-val és jue-vel tálaljuk.

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Érdekli a címlap receptünk?

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.