Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Zöldséges babos Taco csirkemellel és csípős avokádó krémmel

Zöldséges babos Taco csirkemellel és csípős avokádó krémmel

Hozzávalók 4 főre:

  • 0,5 kg Kukta Mexikói zöldségkeverék 5 komponensű
  • 1 kg Csirkemell
  • 8 db Kukoricás lepény (Taco)
  • 0,5 kg Hámozott paradicsom Mutti
  • 0,005 kg fokhagyma
  • 0,5 kg Bonduelle Sous Vide Vörös bab
  • 0,001 kg chili paprika
  • 0,2kg újhagyma
  • 0,005 kg friss koriander
  • 4 db avokádó
  • 2db lime
  • 0,3 dl Nádudvari tejföl
  • 0,05 kg parmezán sajt reszelt

ELKÉSZÍTÉS:

Készítünk egy zöldséges húsmentes chilis babot. A zöldségeket vajon lepároljuk rengeteg új hagymával és sóval, borssal, chili paprikával, friss korianderrel ízesítjük. Paradicsomvelőt és fokhagymát adunk hozzá, majd a külön megfőzött babbal összeforraljuk. Reszelt sajtot (parmagiano vagy akár cheddar is jó) keverünk hozzá. Félre rakjuk. Közben a csirkemellet rostlapon készre sütjük. Avokádó krémet (Guacamole) készítünk. A megtisztított avokádót chili paprikával, friss koriander levéllel, fokhagymával, lime levével és sóval kézi mixer segítségével összemixeljük.

A kukorica lepények egyik oldalát száraz serpenyőben megpirítjuk, majd vagy a serpenyő nyelére vagy egy fakanálra rá aggatjuk úgy hogy a sült oldala legyen kívül. Pár perc alatt így megszilárdul, és így alakul ki a jellegzetes forma. A Taco „kagylókba” tálaljuk a zöldséges chilit reszelt sajttal vagy tejföllel a tetején. Csirkemellel és avokádó krémmel együtt tálalhatjuk a fotón látottak szerint.

Ha a csirkemell helyett mondjuk egy grill sajttal tálaljuk akkor egy kitűnő vegetáriánus ajánlatot kapunk.

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Érdekli a címlap receptünk?

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.