
Kövér Sándor
kreatív séf
A szakácskarrierem úgy kezdődött, hogy ötödik generációs hentes családba születtem, így értelemszerűen a kések és a disznótorok világában nőttem fel.
Szakmai pályám elején a debreceni Grand Hotel Aranybikában dolgoztam, ahol neves magyar és külföldi séfektől tanultam. Húszévesen több világversenyen szerepeltem, ahol szép eredményeket értem el. Rövid időt tanítottam, majd külföldön, Ausztria és Németország hegyei között, hotelekben és éttermekben dolgoztam szakácsként, majd séfként.
Hazatérve Debrecenbe, a Nagyerdő szívében egy magyar és nemzetközi konyhát és konyhai irányt képviselő éttermet indítottam, amely hamar a város top étterme lett. Így közel áll hozzám ez a világ is. 2018-ban sikerült világbajnoki ezüstérmet is szereznem, majd később még egyet. 9 éve vagyok a Baromfiudvar 2002 Kft. kreatív séfje. Elég összetett munkám van: szakmai segítséget nyújtok a kis büféktől kezdve a fine dining éttermekig, ami elég nagy kihívás, ezért folyamatosan képzem magam az új és régi trendek területén egyaránt.
Mottóm: „A gasztronómia művészet.”
KÖVÉR SÁNDOR SZOLGÁLTATÁSAI KIZÁRÓLAG PARTNEREINK SZÁMÁRA ÉRHETŐ EL!
- ÉTLAP TERVEZÉS ÉS TANÁCSADÁS
- ALAPANYAGOK HASZNÁLATA, OKTATÁS
- SZAKMAI TANÁCSADÁS
- ÚJ TERMÉKEK, ÚJDONSÁGOK BEMUTATÁSA, KÓSTOLTATÁSA
Szenvedélyünk a gasztronómia!
Érdekelnek a legújabb trendek?
Vedd fel velem a kapcsolatot, és szabjuk személyre az étlapodat!
Amennyiben még nem vagy szerződött partnerünk, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot.