Baromfiudvar.hu | Történetünk
Történetünk
Főoldal > Történetünk

Történetünk

Bemutatkozunk!

Az elmúlt 16 év alatt az igényes, minőségi nagykereskedelmi tevékenységünknek köszönhetően a Baromfiudvar 2002. Kft. a kelet – magyarországi gasztronómiai, közétkeztetési piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Cégünk sikeres működésének, s fejlődésének kulcsa a magas szintű szolgáltatásnyújtás, melynek középpontjában vevőink igényei állnak. Vállalatunk 7 megyét átfogó - Hajdú –Bihar, Szabolcs –Szatmár Bereg, Borsod – Abaúj – Zemplén, Heves, Békés, Jász- Nagykun Szolnok Megye - ellátási területein van jelen.

Az elmúlt évtized során óriási fejlődésen mentünk keresztül:
Cégünk 2002. májusában jött létre Debreceni székhellyel a Nyugati Ipari Parkban. A tulajdonosok – hazai magánszemélyek - és a vezetőség, a szakma kiváló ismerő közül kerültek ki. Az induláskor létrehozott logó bevéste magát a köztudatba, s eredetiségét megtartva a mai napig tovább él. A cégünk kezdetétől fogva fontos kommunikációs eszközként van jelen saját újságunk, melynek készítésére nagy hangsúlyt fektetünk. 

2003 – 2004-es év a beruházások, fejlesztések és felújítások éve. Bevezetésre került a rendelésfelvétel munkáját segítő számítógépes program – jelenleg legújabb változatát az SAP-t alkalmazzák kollégáink – valamint a hűtőház nagymértékű felújítása is megtörtént. A képviselői kocsik dekorálására is ezekben az években került sor.

2005 évében fontos mérföldkőhöz érkezett a Baromfiudvar 2002. Kft. Létrejött a MIRBESZ beszerzési társaság, melynek cégünk az egyik alapító tagvállalata. A csoportosulás számos előnyt rejt magába, úgymint közös beszerzést, közös listázást, központi akciókat, közös promóciót és marketinget. A társulás logisztikai központja a biatorbágyi ipari parkban épült fel.

2006-ban létrejött a magas raktár a mozgópolcos állványozási technikával felszerelve. A jelenlegi raktárunk 3500 m2, mely EU-s előírásoknak megfelelő hűtő és fagyasztó. ill. szárazáru raktárkapacitással rendelkezik.

Az árukiszállítás zökkenőmentes lebonyolítása prioritást élvez vállalatunk életében, így 2008-ban létrejött a BaromfiTrans 2008. Kft.    
Velük közösen, jelenleg 65 gépkocsiból álló flottával, állunk vevőink szolgálatára. Folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk autóink megjelenésére és karbantartására.

Termékportfóliónk még ebben az évben tovább bővült a Gastro hús termékvonalon.

2009-ben lezajlott a SAP rendszer teljes megújulása, mely nagymértékben hozzájárult a még gyorsabb és színvonalasabb vevőkiszolgáláshoz. Innováció terén is élen jár a vállalat.
2010. január 1-től átvettük a Nyíregyházi P+P Depo Kft. kereskedelmi tevékenységének irányítását, azzal a céllal, hogy minél nagyobb szegmenst érjünk el. A DEPÓ Szabolcs – Szatmár – Bereg Megye és Borsod – Abaúj – Zemplén Megye területén lévő üzleteket sikeresen látja el. Még ebben az évben bővítettük szortimentünk a szárazáru termékcsoport bevonásával. Sikeres sajátmárkákkal – Kukta, Kedvenc Ízek – jelentünk meg a piacon. Ezek kizárólagos forgalmazói vagyunk a keleti régióban.
A Kukta 2011-ben indult igazán nagy fejlődésnek, márkaépítésben, ill. portfólió bővítésben egyaránt. Ebben az évben került bevezetésre a PDA rendszer, mely a mára 16 főre bővült üzletkötői csapat munkáját segíti.

2012-ben fennállásunk 10. Jubileumát írtuk, s mindemellett változások éve volt.  A mögöttünk álló időszakban történt folyamatos fejlődést szerettük volna még intenzívebben kifejezni vizuális formában is. Ezért évfordulónk alkalmából cégünk teljes arculatát megújítjuk.

2013  év elején egy újabb sajátmárka – BoVita termékcsalád– kizárólagos forgalmazói lettünk.

Több, mint 13 éve azt a célt tartjuk szem előtt, hogy minőségi termékekkel – betartva a minőségügyi előírásokat – maximális kiszolgálást biztosítsunk vevőinknek.  Ezzel mára elértük, hogy több, mint 6000 partnerhez szállíthatjuk ki termékeinket..

2015-ben bővült saját márkás portfóliónk a pontJó borcsaláddal. Az 1,5 literes kiszerelésű pontJó fehér;muskotály;rosé- és vörösborok kitűnő ár-érték arányának köszönhetően hamar az éttermek és vendéglők kedvenceivé váltak. Célünk a minőségi bor kultuájának megörzése és a kulturált borfogyasztás népszerűsítése...mert a bor fontos nekünk.

2016-ban megkezdődött a debreceni irodaház és a depó felújítása. Modern és impozáns környezetben dologozhatnak cégünk munkstársai.

2017-ben cégünk 15. születésnapját ünnepelte.


 
Bízunk abban, hogy a jövőben az Ön Sikereihez is hozzájárulhatunk.