Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Baromfiudvar 2002 Kft. családi élményprogramokkal képviselteti magát a Zamat fesztiválon

Baromfiudvar 2002 Kft. családi élményprogramokkal képviselteti magát a Zamat fesztiválon

A Baromfiudvar 2002 Kft. családi élményprogramokkal várja látogatóit a Zamat Fesztiválon

A Debreczeni Zamat Fesztivál szervezői idén rendkívül tartalmas gasztronómiai- és élményprogramokkal várják a finom ízek és minőségi szórakozást kedvelőit a Nagyerdei Stadionnál. A rendezvény egyik kiemelt gasztronómiai partnere a Baromfiudvar 2002 Kft.

A Baromfiudvar 2002 Kft. a kelet-magyarországi élelmiszer-nagykereskedelmi piac meghatározó szereplőjeként örömmel és büszkén támogatja az olyan színvonalas gasztronómiai eseményeket, mint az idén jubiláló Zamat, ezért is döntött úgy cégünk szakmai vezetése, hogy a régió legismertebb éttermei által elénk tárt jellegzetes hazai és nemzetközi ízeket felvonultató három napos eseményen képviseltetjük magunkat, hiszen ahogyan az mottónkból is kiderül: „Szenvedélyünk a gasztronómia.” – tudtuk meg Berettyán Mónikától, a vállalat PR munkatársától, aki arról is beszámolt nekünk, hogy milyen programokkal készülnek a Zamat közönsége számára:

A rendezvényre látogató családokat a Stadion Északi rendezvényterén kialakításra kerülő interaktív élménystandon várjuk sok szeretettel és még több ajándékkal! Új szerepben jelenik meg a sokak által olyannyira ismert „Baromfiudvaros” teherautó – hiszen most nem mindenféle finom és friss élelmiszerrel, hanem a gyermekek körében olyannyira népszerű Virtuális Valóság játékokkal lesznek megtöltve! Szerencsekerekünk megforgatásával ajándékokkal gazdagodhatnak a gyerkőcök, sőt egy óriás memóriajáték által megismerhetik saját márkás termékcsaládjainkat is.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat