Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Jó szívvel támogatjuk a tehetséget – hiszen: „Szenvedélyünk a gasztronómia!”

Jó szívvel támogatjuk a tehetséget – hiszen: „Szenvedélyünk a gasztronómia!”

70 nemzet 2000 séfje versengett az olimpiai érmekért Stuttgartban



A Baromfiudvar 2002 Kft. hosszú évek óta ápol aktív és baráti kapcsolatokat a régiónkban működő gasztronómiai szervezetekkel, akik időről-időre bizonyítják, hogy a magyar szakácsok és cukrászok a világ élvonalába tartoznak, ha a gasztronómia művészetéről van szó. Így volt ez idén februárban is Stuttgartban, ahol az IKA Culinary Olimpics került megrendezésre.
Óriási kiállítótér, csodálatosan kiállított versenymunkák, fehér séfsapkák százai, dolgos kezek, izgalommal teli pillanatok, rengeteg jóérzésű ember és sok-sok szeretet – így összegezhetnénk az idei kulináris olimpiát röviden.
Tudósításunkban a cégünk által támogatott csapatok és egyéni versenyzők sikereit vesszük sorra.

A hajdúböszörményi séf, Gajdán Antal által felkészített és vezetett csapat tengeri halak, valamint zöldségfélék felhasználásával készítette el olimpiai terítékét, és a regionális csapatok közötti versenyben bronz minősítést kaptak. A séf testvérpár culinary art egyéni kategóriában is eredményesen zárt, ugyanis Antal ezüst, Attila pedig bronz minősítést kaptak.

A Hajdúsági Regionális Culinary Team tagjai: Gajdán Antal, séf, csapatkapitány és csapatfelkészítő / Gajdán Attila, séf / Szathmári Antal, szakács /  Mező Péter, szakács /   Kollonay István, cukrász;  Németh Tibor, séf / Estók Klára és Budai Mária cukrászok

A Békés Megyei Culinary Team hosszú évek óta végzi munkáját, rangos nemzetközi elismerésekkel. A csapat lelke és menedzsere az olimpiai aranyérmes mesterszakács Ambrus György, és trénere pedig Varga Károly olimpiai- és világbajnok, Venesz-díjas mesterszakács.
A Békés Megyei Culinary Team idei versenyének tagjai és eredményei: Farkas Edina, cukrász, cukrászművészeti kategória – cukrász diploma / Imre György, artisztika kategória, ezüst minősítés / Szeidler Zsolt, mesterszakács, szakácsművészeti kategória, ezüst minősítés / Piatkó Zsolt, executive séf, szakácsművészeti kategória, ezüst minősítés / Ambrus György Krisztián, artisztika kategória, ezüst minősítés / Kis Ádám, cukrászművészeti kategória, bronz minősítés / Ságodi Márk, szakácsművészeti kategória, bronz minősítés.

A derecskei Almavirág Éttermet a fiatal séf, Balogh Szabolcs képviselte, aki felkészítőmesterével Rédai Attilával együtt érkezett Stuttgartba, aki nagyon elismerően nyilatkozott Szabolcs profizmusáról, ami a versenyzést illeti. Szabolcsnak egyébként nem ez az első olimpiai megmérettetése, így az előző versenyek tapasztalataival felvértezve idén is szép eredménnyel, ezüst minősítéssel zárt az egyéni szakácsművészeti kategóriában.

Cserei Lászlóné Hős Piroska a Miskolci Szakképzési Centrum szakoktatója, akit az intézmény vezetősége kért fel az olimpián való részvételre, így hivatalosan is képviselhette városát. Piroska számára az idei verseny szokatlan izgalmat hozott, ugyanis a helyszínen derült ki, hogy nincs versenyasztala. A szervezőség gyorsan intézkedett, de ennek ellenére is a megszokott 2 óra helyett mindössze 30 perce maradt Piroskának és segítőinek a versenymű kihelyezésére. Ezen nem várt feszültség ellenére is bronz minősítéssel térhetett haza a tapasztalt versenyző.

A Baromfiudvar 2002 Kft. vezetősége és minden munkatársa nevében ezúton szeretnénk kifejezni gratulációnkat minden induló csapat és egyéni versenyző számára, hogy tevékenységükkel hozzájárulnak a magyar gasztronómia nemzetközi elismeréséhez és népszerűsítéséhez.

 

 


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat