Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Közlemény

Közlemény

Tisztelt Vendégünk!

 

A Mirbest Gasztro Expo szervezősége és a Mirbesz Kft. tulajdonosi köre azt a nehéz döntést hozta, hogy a 2022. november 29-30-ra tervezett expót ismételten elhalasztja.

 

Döntésünk meghozatalában az alábbi tények játszottak közre:

  1. Kiállításunk helyszínének biztosítója, a HUNGEXPO Zrt. alkalmazkodva a 353/2022. Kormányrendelethez arról tájékoztatta cégcsoportunkat, hogy a HUNGEXPO épületeiben a fűtési időszakban a hőmérséklet nem haladhatja meg a 18°C fokot.

 

Kiállítóink és Látogatóink számára az egész napos programok és ott tartózkodás esetén ez a hőmérséklet nem komfortos, az egészséget veszélyeztető, melynek nem szeretnénk kitenni Partnereinket és Munkatársainkat sem!

 

  1. Az energiaválság miatt jelenleg tapasztalható rendkívül instabil gazdasági környezetben azt tartjuk felelős magatartásnak, ha sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat nem tesszük ki a bizonytalanságnak. Ezért az Expónk sikeres megrendezésének feltételeként határozzuk meg a válsághelyzet megszűnését.

 

Tisztelettel kérjük több mint 120 hazai és külföldi Kiállítónk, valamint Vendégeink megértését, akikkel együtt már mi is nagyon vártuk a hazai gasztronómiai élet e jeles eseményét. A kiállításunk későbbi megrendezésének lehetőségén dolgozunk, reménykedve abban, hogy a gazdasági- és politikai környezet is kedvezni fog a Mirbest Gasztro Expo megvalósítása számára.

 

Tájékoztatásként közöljük, hogy az eddigi regisztrációja nem vész el, az automatikusan érvényes lesz az új időpontra is, ezért kérjük, hogy levelezőrendszerében őrizze meg, vagy mentse el érvényes regisztrációját és belépőkódját.

 

A jelenlegi helyzetben ezt tartjuk felelősségteljes döntésnek. További kérdéseivel, javaslataival kérjük, hogy forduljon Üzletkötőjéhez!

 

Bízva megértésében és támogatásában kívánunk Önnek kitűnő egészséget és kitartást a kihívásosokkal teljes előttünk álló időszakra!

 

Üdvözlettel:

 

a Mirbest Gasztro Expo

szervezői csapata


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat