Célkeresztben a marhahúsok
A magyar konyha egyik legmeghatározóbb étele, a marhapörkölt került terítékre tegnapi terméktesztelésünkön, ahol 3 beszállítónk 10 féle előhűtött és fagyasztott marhahúsát teszteltük.
Séfjeink, Kövér Sándor és Katona István az általunk forgalmazott marhacomb és lapocka kínálatot vették célkeresztbe, azzal a szándékkal, hogy megvizsgálják ezen termékek minőségét, állagát, szerkezetét. 10 edényben rotyogott a pörkölt. Mind azonos fűszerezéssel, azonos főzésidővel készült.
A kóstolást követően minden termékünk átment jó és kiváló minősítéssel. Ezen fontos információkat kereskedő kollégáink számára is átadják séfjeink, hogy üzletkötőink minden Partnerünknek ár-érték arányban a leginkább megfelelő terméket tudják kínálni.
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a tesztelt termékekről, keresse bátran üzletkötőjét, vagy Kövér Sándor kreatív séfet!