Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Megkezdte működését az Új Logisztikai Központ

Megkezdte működését az Új Logisztikai Központ

Cégünk életének eddigi legnagyobb beruházásáról, a megvalósításról és a költözésről kérdeztük Sipos Tamást, a Baromfiudvar 2002 Kft. beruházásokért felelős tulajdonosát.

- INTERJÚ SIPOS TAMÁS CÉGTULAJDONOSSAL



- Mit jelképez számodra az Új Logisztikai Központ?
- Az Új Logisztikai Központ megvalósulása a legszebb 18. születésnapi ajándék. Egy álom valóra válása, felelősségvállalás, kockáztatás, befektetés a sikeres jövőnkhöz – ezeket jelképezi számomra!

- Hogyan vált valósággá az álom?
- Hiszek a csapatunk építő erejében és hiszem, hogy az együttes munkánk eredményét látjuk most megvalósulni. Mindenki kitartó, alázatos munkája kellett ehhez a sikerhez! A mögöttünk álló 18 év legnagyobb beruházásáról beszélgetünk most. Ha visszatekintek a kezdetekre, akkor egy maroknyi kis szorgalmas csapat jut az eszembe: saját kezeink munkájával alakítottuk ki és indítottuk el a 300 nm-es bérelt raktárunkat! Azóta óriási fejlődésen mentünk keresztül, Debrecenben, Nyíregyházán, Mályiban, majd Szegeden is depót nyitottunk, ezzel a szegmens egyik legjelentősebb vállalatává váltunk, hiszen a 4 depóban közel 11.000 nm raktári területen gazdálkodunk. Most pedig, az Új Logisztikai Központ beruházásunkkal újabb 3400 nm hasznos raktári területen 3368 rakathellyel bővül a kapacitásunk!

- A 2020-as év jellemzően nem a beruházásokról szól, hiszen egy világjárvány akadályozza a gazdaság fejlődését. Volt-e olyan gondolatotok, hogy elhalasztjátok az indulást?
- Az eredeti terveink szerint áprilisban vettük volna birtokba az új depót. Március közepén azonban hirtelen megváltozott minden. Elbizonytalanodtunk, hiszen a beruházást háttérbe kellett szorítanunk! A legfontosabb feladatunknak a munkahelyek megőrzését és az egészségvédelmet tartottuk, ennek rendeltük alá minden döntésünket. Bizony, fájóan, de meghoztuk a döntést, hogy elhalasztjuk a nyitást bizonytalan ideig. Közel 1 hónapja azonban a cégvezetéssel együtt újragondoltuk a projektet, megnéztük a beüzemelésben rejlő lehetőségeinket és együtt úgy döntöttünk, hogy lépünk egy merészet: megvalósítjuk az álmunkat!

- Ez valóban egyedi gondolkodásmód a mostani helyzetben. Mi indokolja a döntést?
- Az indok valójában egészen egyszerű: Egy új, modern depó jobb munkakörülményeket is jelent. Meggyőződésem, hogy a modern munkahelyi környezet hozzájárul a szolgáltatási színvonalunk emeléséhez. Az új raktár modern, nyitott, átlátható, világos belő terei lehetőséget adnak a munkatársak számára a rugalmasabb, jobb együttműködést biztosító munkavégzésre.

- Beavatnál minket a megvalósulás részleteibe?
- Aki látta és ismeri a megvásárolt területet és az épületet, csak az tudhatja, hogy milyen óriási munka van mögöttünk. Visszanézve a képeket és videófelvételeket – sokszor magam sem hiszek a szememnek, hatalmas a változás! Egy régi, lepusztult raktárból napról-napra változott át a kép egy modern logisztikai központtá! Szeretném megköszönni közvetlen kollégáimnak, a műszaki és üzemeltetési osztály minden munkatársának az áldozatos munkáját, hiszen nélkülük nem valósulhatott volna meg a projekt. Összefoglalva másfél év kemény munkájának a gyümölcse ez, az átalakulásról pedig beszéljenek helyettem a képek!

- Miben különbözik az Új Logisztikai Központ az eddigi depóinktól?
- Méretében, paramétereiben és technológiáját tekintve is a legmodernebb depónk. 3400 nm raktári területen 3368 rakathelyet alakítottunk ki, a hozzájuk tartozó 2 szintes irodai és szociális blokkokkal. Az épülethez vezető új útszakasz, a parkoló és pihenőhely mintegy 3000 nm-en terül el. Ez a hűtőház minden új technológiát felsorakoztat, ami a professzionális raktározáshoz szükséges. Aki ismer tudja, hogy sokat adok a részletekre, nézzük is szépen sorban, mit értek modern technológia alatt:

a.) 13 új emelőgép segíti a fiúk munkáját. Ezek közül 2 tornyos, tolóoszlopos; 6 db magasemelésű és 5 db elektromos platformos szerkezet;
b.) a fóliázógép meggyorsítja a csomagolást;
c.) fagyos gyorskapuk és számítógéppel vezérelt légfüggönyök;
d.) a hűtéstechnológiáról: a hűtőház méretének megfelelő csoportaggregát (3 db csavarkompresszor). A gépészet által maradékhővel fűtjük az altalajt és a szociális blokkokat. Ezáltal megfelelünk a modern energiahatékonysági szempontoknak is, hiszen ez környezetbarát és költséghatékony módszer;
e.) az elpárologtatás meleggázos leolvasztással működik, ami mindig biztosítja a hűtés hatékonyságát. Ez az egyik legmodernebb hűtéstechnológia;
f.) a Beszállítóink részére teszt fázisba helyezünk egy elektronikus behívórendszert;
g.) a raktári információtechnológiai és számítógépes rendszerünket a tárhelyeknek megfelelően korszerűsítettük.

- Mit üzensz a Központot hamarosan birtokba vevő munkatársainknak?
- Először is szeretném hálámat kifejezni mindenkinek, aki a költözésben részt vett. A fagyos raktáraink átköltöztetése közel 430 tonna áru mozgatását jelenti. Mindezt 3 nap leforgása alatt, ünnepi hétvégén, 80 munkatársunkkal karöltve tettük meg. 2020. június 2-án új fejezet kezdődött a Baromfiudvar 2002 Kft. életében: megkezdte működését az 5. depónk! Újabb maradandót alkottunk, amely hosszú távon elősegíti a cégünk fejlődését – ezzel is alátámasztva új mottónkat: a Baromfiudvar 2002 Kft. VOLT – VAN – és LESZ! Sok sikert, jó egészséget, örömteli pillanatokat kívánok minden munkatársunknak, akik számára az Új Logisztikai Központ épülete fogja jelenteni a közvetlen munkahelyét!


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat