Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Simon Róbert: a spiritek és koktélok szakértője

Simon Róbert: a spiritek és koktélok szakértője

A Spirit üzletág még csak néhány hónapja debütált a Baromfiudvar 2002 Kft. portfoliójában és máris szép eredményekkel büszkélkedhet a HORECA szegmensben. 2023 februárjától szakmai fronton is erősítést kapott a Spirit cikkcsoport, ugyanis Simon Róbert elismert bártender, barista és oktató személyében új szakértővel bővült a Baromfiudvar értékesítő csapata!
- Miért döntöttél úgy, hogy oly sok sikeres évvel a hátad mögött átállsz a bárpult „másik oldalára” és szakmai tanácsadóként folytatod pályafutásod?

- Sokan talán nem is tudják rólam, hogy a konyhaművészetek iránti szeretetem egészen kisgyermekkoromig vezethető vissza. A nagypapámmal rengeteg időt töltöttem együtt sütéssel-főzéssel, így aztán a pályaválasztásnál is egyértelmű volt, hogy a vendéglátásban szeretnék elhelyezkedni. Eredeti szakmám szerint pék- és cukrász vagyok, de a szakács szakmát is kitanultam, melyekben évekig dolgoztam fővárosi és vidéki éttermekben egyaránt. Tom Crusie nagy sikerű filmje, a Koktél később arra inspirált, hogy kipróbáljam magam bármixerként is. Olyannyira magával ragadott ez a világ, hogy azóta is a szenvedélyemnek mondhatom! A Baromfiudvarral hosszú évekre visszamenő szakmai kapcsolatom volt, hiszen már szakácsként is ismertem a céget és kitűnő szolgáltatási színvonalát. Hatalmas szakmai elismerésnek és lehetőségnek gondolom azt, hogy részt vehetek a cég legújabb üzletágának az építésében, fejlesztésében, ezért is volt kérdés számomra, hogy elfogadjam ezt a megtisztelő felkérést!

- Melyek azok a szolgáltatási területek, amelyekkel segíteni tudod a Spirit üzletág és Partnereink munkáját?

- Amellett, hogy aktívan részt veszek a cikkcsoport termékeinek kiválasztásában, palettájának bővítésében, a legtöbb időmet Partnereink egyedi igényeinek a kiszolgálásával fogom eltölteni. Gondolok itt arra, hogy segítek az aktuális étlapokhoz illeszkedő itallapok összeállításában, új koktéllapok elkészítésében, új koktél receptúrák kidolgozásában, sőt a Partner-egységeink pultosai, bármixerei számára szakmai továbbképzést is tudunk biztosítani. Természetesen a termékismeret fejlesztése a Baromfiudvar üzletkötői számára is nagyon fontos, így rendszeresen fogok tartani képzéseket a kollégáink részére.
- Mai interjúnk alkalmával 3 koktélt készítettél nekünk, legújabb katalógusunk címlapfotója is a Te nevedhez köthető. Munkádból valóban sugárzik a professzionalizmus!

- Köszönöm az elismerést! Nagyon profi stáb áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a Partnereink részére rendszeresen tudjunk ihletet nyújtani egy-egy új koktélajánlóval, recepttel, vagy éppen trükkel, ezért érdemes lesz figyelemmel kísérni a Baromfiudvar közösségi felületeit is, hiszen ott találkozhatnak majd az újdonságokkal is!

- Mit üzennél még a Partnereinknek?

- Keressenek bizalommal bármilyen, a cikkcsoportot érintő témakörben, hiszen időpontegyeztetést követően személyesen is szívesen állok minden Partnerünk rendelkezésére!

- Nagyon szépen köszönjük a beszélgetést, a finom koktélokat és engedd meg, hogy ezúton is sok sikert kívánjunk Neked karriered folytatásához!

 

HÖLGYVÁLASZ

Hozzávalók:
- Vodka
- Maracuja likőr
- Limelé
- 100 % Ananászlé
- szerecsendió
- pici chilli
- frissen darált ananász

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni Simon Róbert spirit szakértőnk és bármixer oktatónk szolgáltatásait, akkor elsőként vegye fel a kapcsolatot a területéhez tartozó üzletkötő kollégánkkal, aki időpont egyeztetést és igényfelmérést követően ellátogat az Önök egységéhez.

SIMON RÓBERT SPIRIT SZAKÉRTŐNK SZOLGÁLTATÁSAI KIZÁRÓLAG PARTNEREINK SZÁMÁRA ÉRHETŐ EL!

• ITALLAPOK ÖSSZEÁLLÍTÁSA
• KOKTÉL KÍNÁLAT KIALAKÍTÁSA
• SZAKMAI TANÁCSADÁS
• SZEMÉLYZET OKTATÁSA,
FELKÉSZÍTÉSE
• ÚJ TERMÉKEK, ÚJDONSÁGOK
BEMUTATÁSA, KÓSTOLTATÁSA

Szenvedélyünk a gasztronómia!


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat