Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Útra kelt Stuttgartba a Békés Megyei Culinary Team

A Békés Megyei Culinary Team ismét nagy útra indul. A 2018-as luxemburgi világbajnokság után most az Olimpia ideje jött el. Az új évtized új helyszínen várja a gasztronómiai megmérettetés versenyzőit. Erfurt már kicsinek bizonyult, így Stuttgart ad otthont a szakács olimpiának.

A Békés Megyei Culinary Team tagjait kedves barátaik, támogatóik indították el Németországba. Tímárné Editke, Brindás János, Ficsor Zoltán, Hajduk Zoltán, Vozár Márton jókívánságai szolgálnak útravalóul. Duma Annamária cukrász pedig egy kis Ambrus Gyuri-féle házilekvárral készült vízenkőttessel ízesítette meg a búcsúzást. Sok finomság is került az úticsomagba nekik köszönhetően. Gazsó János és a Stone’s Étterem és Pizzéria pedig egy finom ebéddel látta vendégül az olimpiai csapatot a nagy út előtt.

Jó utat kívánunk és várjuk a versenyeredményeket!

A Békés Megyei Culinary Team tagjait kedves barátaik és támogatóik - köztük a Baromfiudvar 2002 Kft. - indították el Németországba. Tímárné Editke, Brindás János, Ficsor Zoltán, Hajduk Zoltán, Vozár Márton jókívánságai szolgálnak útravalóul. Duma Annamária cukrász pedig egy kis Ambrus Gyuri-féle házilekvárral készült vízenkőttessel ízesítette meg a búcsúzást. Sok finomság is került az úticsomagba nekik köszönhetően. Gazsó János és a Stone’s Étterem és Pizzéria pedig egy finom ebéddel látta vendégül az olimpiai csapatot a nagy út előtt.

Jó utat kívánunk és várjuk a versenyeredményeket!


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat