Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

XV. KARITATÍV AKCIÓ

XV. KARITATÍV AKCIÓ

XV. KARITATÍV AKCIÓ

a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára

Az erős lélek, ha nagy cél van előtte, meggyógyítja a gyönge testet. (Mark Twain)

 

Az elmúlt 14 év során cégünk és Partnerei – Beszállítóink és Vevőink egyaránt – közös erővel bizonyítottuk, hogy összefogással nem ismerünk lehetetlent! A tavalyi karitatív akciónk keretében összegyűlt felajánlás meghaladta a 10.000.000 Ft-ot! Nagyon hálásak vagyunk ezért minden, az akcióban részt vevő Beszállítónknak és Vevőinknek egyaránt!

A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány példaértékű módon folytatja tevékenységét, ezzel nagy mértékben hozzájárulva ahhoz, hogy országosan és nemzetközileg is elismert gyógyító tevékenységet folytassanak a Klinika szakemberei.

Az Alapítvány fő célkitűzései:

  1. A fekvőbeteg gyermekek modern egyszerhasználatos eszközeinek biztosítása, amellyel fájdalommentessé tehető a csontvelő mintavétel (1 db injekció beszerzési ára meghaladja a 10.000 Ft-ot!)
  2. Olyan korszerű laboratóriumi vizsgálati műszerek beszerzése, amelyek segítségével végeredményben minél több kis beteg gyarapíthatja a gyógyult, teljes életet élő hősök táborát. A tavalyi felajánlásainkból megvásárlásra került ún. PCR műszerrel genetikai, epigenetikai vizsgálómódszerek lehetősége nyílt meg az orvosok előtt!
  3.   Szociális Alap működtetése – sok család számára okoz nehézséget a gyermekek otthoni ápolásához való feltételek biztosítása – ehhez nyújt konkrét segítséget az Alapítvány oly módon, hogy vállalja a gyermekek steril szobáinak a kialakítását otthoni környezetben.
  4. A gyermekek és családtagjaik lelki gyógyítása is kiemelt fontossággal bír: teszik ezt rendezvények, ünnepségek, rekreációs táborok szervezésével, melyek életre szóló élményeket biztosítanak a gyermekek számára.

Immáron 15. alkalommal kérjük meg Önöket, hogy járuljanak hozzá e nemes cél megvalósításához, a Debreceni Klinika Gyermekhematológia-onkológia Osztályán ápolt beteg gyermekek gyógyulása érdekében: 2022. november 2-30. közötti időszakban értékesítésre kerülő termékek után cégünk, Partnereivel karöltve támogatást nyújt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára. Kérjük, hogy vásárlásaikkal Önök is járuljanak hozzá akciónk újbóli sikereihez!

Tudjon meg többet az Alapítvány munkájáról itt:

 http://leukemiasgyermekekert.hu

 

A tavalyi évben az Önök vásárlásainak  köszönhetően
beszállítóink és a  Baromfiudvar 2002 Kft.  együttes támogatása

10 297 280 Ft
volt!

 

SEGÍTSÜK EGYÜTT A BETEG GYERMEKEK GYÓGYÍTÁSÁT!

 


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat