Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Juttatásaink

Juttatásaink

Cégünk tulajdonosai és vezetősége mindent megtesznek azért, hogy a nálunk dolgozó kollégák elégedett munkavállalók legyenek. A szerethető és vonzó munkahely biztosításának alapját a stabil pénzügyi háttér képezi, amely kitűnő bérstruktúrát és jutalmazási konstrukciót eredményez, az alapbéren felüli juttatásokkal és bónusz kifizetésekkel; a jubileumi dolgozók jutalmazásával, és az év embereinek megválasztott alkalmazottak díjazásával.

Emellett odafigyelünk dolgozóink testi-lelki egyensúlyának megtartására különféle csapatépítő tréningek és sportprogramok, illetve kirándulások szervezésével is.

A munkahelyi pihenőidők kényelmes eltöltésére is gondolva biztosítjuk, hogy kollégáink minden depónkban tiszta, jól felszerelt étkezőinkben fogyaszthassák el ebédjüket; vagy éppen pihenjenek meg néhány pillanatra pihenő- és játszószobánkban. Debreceni depónk dolgozói számára saját munkahelyi étkezdénk, a Házgyár Étterem magas színvonalon, és kedvezményes árakon biztosítja kollégáink számára a mindennapos étkezés lehetőségét, legyen szó akár egy egészséges reggeliről, vagy változatos menü- és a’la carte kínálatunkról.

Friss zöldség és gyümölcs biztosítása a munkaidő alatt
Mi igazán tudjuk, hogy az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás minden élethelyzetben fontos, ezért munkatársaink számára térítésmentes, friss, szezonális gyümölcsöt és zöldséget biztosítunk.

Kollégáink véleménye fontos számunkra
Munkatársaink észrevételei számunkra különleges fontossággal bírnak. Ebből az okból rendszeresen és szabályos időközönként dolgozói közvélemény-kutatást folytatunk.

Cégünknél bevezettük az "Ötletbörze" programot, mely segítségével munkatársaink eljuttathatják javaslataikat az újítást célzó részleg vezetőjéhez. A megvalósításra kerülő ötletek kigondolóit cégünk jutalmazza. 

Sportrendezvények
A mozgás legalább annyiban járul hozzá a jó közérzethez és az egészséghez, mint a helyes táplálkozás. Az együtt készülés már jobban ösztönzi az embert a mozgásra. Ennek okán cégünknél évente szervezünk vállalati szintű sportnapot, de akár tagjává válhatsz kispályás focicsapataink egyikének is.

A sportolni szerető munkatársainkat különféle sporteseményeken, versenyeken való csoportos jelentkezések alkalmával támogatjuk a nevezési- és részvételi díjak átvállalásával. Büszkék vagyunk munkatársaink részvételére, ezért kollégáink számára ezekre a rendezvényekre a cégarculatot tükröző, egységes sportpólókat biztosítunk.

Egészségmegőrzés
Az előző bekezdésekből is olvashattad, hogy nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink egészségére. Az évente megrendezésre kerülő balesetvédelmi oktatás keretében említésre kerülő praktikus tanácsok mellett az üzemorvos is mindenkor rendelkezésre áll munkatársaink esetleges orvosi kérdéseinek megválaszolására. Emellett évente két alkalommal véradást szervezünk cégünk telephelyein, és a céges sportnapjainkon egészségsátrat állítunk fel, ahol munkatársainknak lehetőségük van állapotfelmérésre.

Dolgozói tájékoztatás
A munkatársaink számára fontos és közérdekű híreket (pl.: rendezvények, programok bevezetése, stb.) a cégünk belső információs rendszerén keresztül rendszeresen eljuttatjuk.

Modern konyhák
A legjobb kávé, a legízletesebb gyümölcs, a legszebben tálalt étel sem esik jól, ha zajos környezetben, elavult körülmények között fogyasztjuk. Mindezek miatt nagyon figyelünk arra, hogy munkatársaink mind a központunkban, mind pedig boltjainkban munkaközi szüneteiket kényelmes, modern eszközökkel felszerelt konyháinkban tölthessék el.

Rendszeres csapatépítési lehetőségek
A jó kollegiális együttműködés, a csapatszellem fejlesztése még inkább erősíti munkatársaink rendkívüli teljesítményét. Ennek legjobb formája véleményünk szerint, ha a csapattagok kötetlen környezetben együtt is ki tudnak kapcsolódni. Ezért évente több alkalommal is lehetőséget biztosítunk a kötetlen időtöltésre, a közös programokra, a munkaidőn túli élmények gyűjtésének lehetőségére a csapattagokkal és más kollégákkal együtt.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat