Page 1 - Canuti
P. 1

Baromfiudvar 2002 Kft.
                                                                                4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.
                                                                                                 Rendelésfelvétel:
                                                                                  hétfőtől péntekig 7:00–18:00-ig
                                                                                   Központi telefon: +36 52/512-000
                                                                                                +36 30/954-0441
                                                                                 E-mail: rendeles@baromfiudvar.hu






                                          P  r  ó  b   á  l j a k     i új
                                          Próbálja ki új




                                 o l a sz  t r a d i c i o n ál i s  t ö lt ö t t t é sz t a  k í n ál a t u n k a t !
                                 olasz tradicionális töltötttészta kínálatunkat!













             DELIZIE PUNTE DI ASPARAGI    DELIZIE CIPOLLA CARAMELLATA E   DELIZIE AL PARMIGIANO REGGIANO  TORTELLONI GIGANTI
                 E MANDORLE               GORGONZOLA DOP        Delizie Parmeggiano Reggiano sajttal  NERI AL SALMONE E TIMO
                 Delizie spárgával     Delizie Karamellizált hagymával    3×1 kg | CD3013  Óriás tortelloni lazaccal és kakukkfűvel
                 és mandulával             és gorgonzolával                                      3×1 kg | 962S
                 3×1 kg | CR30216          3×1 kg | CD3004
                Főzési idő: 4/5 min        Főzési idő: 3/4 min       Főzési idő: 4/5 min       Főzési idő: 5/6 min
             Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után
                  125 g / 147 g             125 g / 147 g              125 g / 147 g             125 g / 172 g












            MEZZELUNE ALLA CAPRESE, CON    PANZAROTTI NERI            PANZAROTTI               PANZAROTTI ROSA
          POMODORO MOZZARELLA E BASILICO  AI SAPORI DI MARE         RICOTTA E SPINACI       AL SALMONE AFFUMICATO
          Mezzelune félhold ravioli caprese ( paradi-  Fekete panzarotti    Panzarotti           Panzarotti
             csom, mozzarella, bazsalikom )  tenger gyümölcseivel töltve  rikottával és spenóttal  füstölt lazaccal
                  3×1 kg | 821S             3×1 kg | 383S              3×1 kg | 81S              3×1 kg | 87S
                Főzési idő: 5/6 min        Főzési idő: 4/5 min       Főzési idő: 4/5 min       Főzési idő: 4/5 min
             Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után
                  120 g / 160 g             120 g / 160 g              120 g / 160 g             120 g / 160 g












               CAPPELLI ARANCIONI           RAVIOLACCI             AGNOLOTTI AL BRASATO           FAGOTTI
                 ALLA ZUCCA               AI FUNGHI PROCINI         (ALLA PIEMONTESE)         AL FORMAGGIO E PERE
              Capelli Orange sütőtökkel,    Raviolacci vargánya    Agnolotti spenótos vörösboros    Ragptto batyu sajttal
               ricottával, parmezánnal     gombával töltve            őzhússal töltve           és körtével töltve
                  3×1 kg | 321S            3×1 kg | CR30211            3×1 kg | 181S             3×1 kg | 851S
                Főzési idő: 6/7 min        Főzési idő: 4/5 min       Főzési idő: 6/7 min       Főzési idő: 4/5 min
             Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után
                  126 g / 160 g             125 g / 147 g              120 g / 153 g             115 g / 160 g
                                               www.baromfiudvar.hu
   1   2