BoVita gyorsfagyasztott galuska 20x450 g

Termék keresése

BoVita gyorsfagyasztott galuska 20x450 g


A termék neve :BoVita gyorsfagyasztott galuska 
Tömeg: 450 g
Csomagolás: 20x450g
Kategória: mirelit
Alkategória: tésztaféle
Bonthatóság: igen



TERMÉK MEGHATÁROZÁSA:

BoVita gyorsfagyasztott galuska


ÖSSZETÉTEL:

Összetevők : víz, finom búzaliszt, tojáslé, só, étolaj


ÉRZÉKSZERVI JELLEMZŐK:

A külső megjelenést, az alapanyag és gyártási hibát fagyott állapotban, a többi tulajdonságot fogyasztásra kész állapotban kell vizsgálni.
Külső megjelenés:

Gyorsfagyasztott állapotban kemény, átfagyott, zömében hosszúkás rúd alakú, idegen anyagtól mentes, gurulós termék. Enyhe felületi fagyszívottság nem kifogásolható.

Íz, illat: jellegzetes, főtt tésztára jellemző, idegen íztől, illattól mentes. A jellegzetesnél gyengébb, de nem kellemetlen íz, illat megengedett.

Állomány: egyenletes, rugalmas állományú, a jellegzetestől kissé eltérő keményebb, lazább, enyhén ragacsos állomány nem kifogásolható.

Az egyes hibákra vonatkozó megengedett eltérések értékeit a MÉ 2-33/2/03 határozza meg.

Összefagyott csomó                                                  20%(m/m)

10 mm-nél rövidebb darab                                         10%(m/m)

Alaktalan, nyesett és 35mm feletti darab      20%(m/m)


FIZIKAI ÉS KÉMIAI JELLEMZŐK: -


MIKROBIOLÓGIAI KÖVETELMÉNYEK:

Salmonella

 

0/25

S.aureus

10²

10³

Coliform

10²

10³

e-coli

10

10²

Mikrobaszám

10⁴

10⁵

Szulfitredukáló
clostr.

10

10²


SZAVATOSSÁGI IDŐ:

 

*** - 18°C

a csomagoláson jelzett időpontig

 ** - 12°C

2 hét

  * - 8°C

néhány nap

hűtő:+2-5 °C

1 nap


TÁROLÁSI FELTÉTELEK: -


TERMÉK MEGBONTÁSA UTÁNI SZAV. IDŐ: -


SZÁLLÍTÁSI KÖRÜLMÉNYEK: -


ALLERGÉN ÉS EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Búza glutént, tojást tartalmaz.


Átlagos tápértéktartalom 100g termékben:

Energia: 603kJ /144 kcal

Zsír:  0,5 g

 - ebből telített zsírsav: 0,0 g

Szénhidrát:  43,0 g

   -ebből cukor:  0 g

Fehérje: 12,0 g

Só: 0,1 g

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat