Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

BoVita gyorsfagyasztott sárgahüvelyű zöldbab 20x450 g

Termék keresése

BoVita gyorsfagyasztott sárgahüvelyű zöldbab 20x450 g


A termék neve: BoVita gyorsfagyasztott sárgahüvelyű zöldbab 450 g
Tömeg: 450 g
Csomagolás: 20x450 g
Kategória: mirelit
Alkategória: zöldség
Bonthatóság: igen



TERMÉK MEGHATÁROZÁSA:

BoVita gyorsfagyasztott sárgahüvelyű zöldbab 450 g


ÖSSZETÉTEL:

Összetevők : sárgahüvelyű vágott zöldbab


ÉRZÉKSZERVI JELLEMZŐK:

Gyorsfagyasztott állapotban: kemény, átfagyott, jól tisztított, megfelelően hegyezett, mérgező gyomnövényektől és szervetlen anyagoktól mentes.  Felületén enyhe rozsdás karcolás, pontszerű rozsdafoltosság előfordulhat.

Szín:                a zöldbab fajtára jellemző.

Állomány:       a vágott zöldbabra jellemző.

Illat, íz:            zöldbab fajtára jellemző, idegen szagtól, íztől mentes.


FIZIKAI ÉS KÉMIAI JELLEMZŐK -


MIKROBIOLÓGIAI KÖVETELMÉNYEK:

 

m

M

Salmonella

 

0/25

S.aureus

10²

10³

Coliform

10³

10⁴

e-coli

10²

10³

Mikrobaszám

10⁶

5x10⁶

Szulfitredukáló
clostr.

10⁴

10⁵

Penészgomba

10³

10⁴


SZAVATOSSÁGI IDŐ:

720 nap  -18°C


TÁROLÁSI FELTÉTELEK:

*** - 18°C

a csomagoláson jelzett időpontig

 ** - 12°C

2 hét

  * - 8°C

néhány nap

hűtő:+2-5 °C

1 nap


TERMÉK MEGBONTÁSA UTÁNI SZAV. IDŐ: -


SZÁLLÍTÁSI KÖRÜLMÉNYEK:

-18°C- on


ALLERGÉN ÉS EGYÉB INFORMÁCIÓK:

A 1169/ 2011 EU rendelet alapján allergén összetevőt nem tartalmaz.


Átlagos tápértéktartalom 100g termékben

Energia: 166 kJ/39 kcal

Zsír:  0,20g

     - amelyből telített zsírok:  0,00 g

Szénhidrát:  6,4 g

       -amelyből cukor :  1,2 g

Fehérje :  1,5 g

Só :  0,23 g

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat