Borsos-ropogós, Serrano sonkás bundában sült sajtos pulykamell Buddha salátával

Borsos-ropogós, Serrano sonkás bundában sült sajtos pulykamell Buddha salátával


2019.08.22

Hozzávalók 4 főre:

  • 8 szelet pulykamell
  • 8 szelet sajt
  • 2 db       tojás
  • Liszt
  • Bors
  • Stamag Spicy Topping
  • Madeco kockázott serrano sonka

A salátához:

  • Bonduelle indonéz zöldségkeverék
  • Zöldspárga
  • Algerienne pikáns paprikás szósz
  • pirított hagyma
  • citrom ecet
  • olíva olaj
  • porcukor
  • tenger só
  • áfonya
  • gránátalma vagy tetszés szerinti bogyós gyümölcs
  • sous-vide cékla
  • sous-vide csicseriborsó
  • Kumquats

ELKÉSZÍTÉS:

Pulykamell: A pulykamelleket megklopfoljuk, só-borssal beszórjuk, sajttal töltjük, félbehajtjuk, majd lisztbe, tojásba és Serrano sonka darabos spicy topping mixbe forgatjuk. Forró olajba arany barnára sütjük. Felszeleteljük és a salátával tálaljuk.

Buddha saláta: A zöldségeket citromecettel, olívaolajjal, tenger sóval és porcukorral ízesítjük.  Tányérra helyezzük, meglocsoljuk az Algír szósszal. megszórjuk bogyós gyümölcsökkel és a legvégén pirított hagyma darabokat dobunk a tetejére.


Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat