Borsos-ropogós, Serrano sonkás bundában sült sajtos pulykamell Buddha salátával
2019.08.22
Hozzávalók 4 főre:
- 8 szelet pulykamell
- 8 szelet sajt
- 2 db tojás
- Liszt
- Só
- Bors
- Stamag Spicy Topping
- Madeco kockázott serrano sonka
A salátához:
- Bonduelle indonéz zöldségkeverék
- Zöldspárga
- Algerienne pikáns paprikás szósz
- pirított hagyma
- citrom ecet
- olíva olaj
- porcukor
- tenger só
- áfonya
- gránátalma vagy tetszés szerinti bogyós gyümölcs
- sous-vide cékla
- sous-vide csicseriborsó
- Kumquats
ELKÉSZÍTÉS:
Pulykamell: A pulykamelleket megklopfoljuk, só-borssal beszórjuk, sajttal töltjük, félbehajtjuk, majd lisztbe, tojásba és Serrano sonka darabos spicy topping mixbe forgatjuk. Forró olajba arany barnára sütjük. Felszeleteljük és a salátával tálaljuk.
Buddha saláta: A zöldségeket citromecettel, olívaolajjal, tenger sóval és porcukorral ízesítjük. Tányérra helyezzük, meglocsoljuk az Algír szósszal. megszórjuk bogyós gyümölcsökkel és a legvégén pirított hagyma darabokat dobunk a tetejére.