Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Chipotle-s bárányragu gyöngyhagymával,  cukorborsóval és árpagyönggyel

Chipotle-s bárányragu gyöngyhagymával, cukorborsóval és árpagyönggyel

Hozzávalók 4 főre:

  • 1,2 kg báránycomb
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • olaj, só, bors
  • kakukkfű
  • majoranna
  • Chipotle paprika
  • adobo szószban
  • kis üveg gyöngyhagyma
  • 40 dkg árpagyöngy
  • 15 dkg héjas borsó
  • Feta sajt ízlés szerint

 

ELKÉSZÍTÉS:

A vöröshagymát kevés zsiradékon aranybarnára pirítjuk, hozzáadjuk az összetört fokhagymát és a kockára vágott báránycombot. Fűszerezzük, majd szakaszosan puhára pároljuk.

 

Mikor már majdnem puha, hozzáadjuk a gyöngyhagymát és a cukorborsót. A Chipotle adobo szósszal ízesítjük, kifőzött árpagyönggyel tálaljuk. Tetejére ízlés szerint feta sajtot morzsolunk. Mikrosalátákkal díszítjük.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat