Csirkemell édesburgonya gratennel cheddar sajt szósszal

Csirkemell édesburgonya gratennel cheddar sajt szósszal


2019.08.14

Hozzávalók:

  • 4 db édesburgonya graten
  • 4 db elősütött csirkemell steak (Tamási-hús)
  • chedar sajtkrém 15 dkg (El Sabor)
  • 2 dl tejszín
  • 4 szelet bacon
  • olaj
  • só,bors
  • spenót levél (egy marékkal)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 8 db kokélparadicsom
  • díszítés: ehető virág, sakura mix
  • tökmagolaj
  • Bonduelle sous vide céklakocka

Elkészítés:

  1. Az édesburgonya gratent sütőbe rakjuk és 200 fokon 25 percig készre sütjük.
  2. A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, baconszalonnával betekerjük, majd a felhevített olajban aranybarnára sütjük.
  3. A spenótot öntsük a hús után a serpenyőbe, és pár percig pároljuk.
  4. Elkészítjük a cheddar sajt szószt. A lereszelt cheddar sajtot és a kukoricakeményítőt egy lábasba tesszük és közepes lángon k melegíteni kezdjük. Adjunk hozzá tejet és egy kézi habverővel alaposan keverjük el.
  5. Tálaljuk tetszés szerint!

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat