Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Csirkemell filé baconnal és aszaltszilvával göngyölve, édesburgonya hasábokkal, pirított dió mártással.

Csirkemell filé baconnal és aszaltszilvával göngyölve, édesburgonya hasábokkal, pirított dió mártással.

Hozzávalók 10 személyre:

  • 1400g csirkemell filé
  • 120g Kedvenc ízek Bacon szalonna
  • 120g Trappista sajt
  • 100g aszalt szilva
  • 2db tojássárgája
  • 1 csokor petrezselyem zöld
  • 80g vaj
  • só, feketebors, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg
  • Vörösbor
  • 2kg kukta édesburgonya
  • Sütéshez sütőolaj

Mártás:

  • 45g dióbél
  • 20g vaj
  • 5dl főzőtejszín
  • 4dl csirke alaplé
  • 20g mustár
  • só, fehérbors
  • 1 csokor petrezselyem zöld

Borajánló: Mad Wine MÁD Hárslevelű 2019

Elkészítés:

Göngyölt csirkemell:

Csirkemelleket kiklopfoljuk, sóval borssal ízesítjük. A bacon szalonnát kipirítjuk majd félretesszük hűlni. Vörösbort felforraljuk, hozzáadjuk, őrölt fűszereket, majd levesszük a tűzről és beletesszük az előre felvágott aszalt szilvát, hagyjuk kihűlni. Ezt követően leszűrjük. Bacont, a szilvát, a tojássárgáját és a petrezselyem zöldet összekeverjük és betöltjük a csirkemellbe, felgöngyöljük, fol-pack fóliában formázzuk, és kigőzöljük. Tálalás elött felhevített tisztított vajban aranybarna kérget sütünk rá.

Köret:

Az édesburgonyát bő sütőzsiradékban ropogósra sütjük, fűszerezzük sóval borssal.

Mártás:

A csirkemell pirításából visszamaradt zsiradékon megforgatjuk a diót, hozzáadjuk a csirke alaplevet ízesítjük, majd tejszínnel beforraljuk és a végén hideg vajdarabkákkal montírozzuk. Tálalás elött petrezselyem zölddel frissítjük.

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat