Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Édes chilis - epres vegán burger

Édes chilis - epres vegán burger

Első ránézésre meg sem mondanánk, hogy ez a burger nem húsból készült. Bár ez az infó egy vegán számára nem igazán számít sokat, mégis az étkezés élményét nagy mértékben befolyásolja az esztétikum - és bizony a BoVita vegán burger gesztenyevörös színével, kellemes sós aromájával, grillezett hagyma és fokhagyma jegyeivel a vegánok kedvence lehet.

Kreatív séfünk Kövér Sándor tesztelte a terméket, és a tőle jól megszokott módon valami egészen különlegeset alkotott a BoVita vegán burgeréből, néhány különleges, és  - valljuk meg - szokatlan hozzávaló párosításával.



Hozzávalók 1 darabhoz:

- 1 db vegán buci (receptajánló lentebb)

- 1 db BoVita vegán burger

- 1 db Violife 100 % vegán mediterrán grillsajt

- édes-chili szósz ízlés szerint

- friss eper 3-4 szem

- friss ruccola ízlés szerint

- sárgarépa csíkok ízlés szerint

- vékonyra szeletelet friss uborka

- Kukta hagymakarika a tálaláshoz

A vastaggal szedett termékek megtalálhatóak kínálatunkban.

Elkészítés:

A BoVita vegán hamburgert fagyasztott állapotban közepesen erős lángon kevés növényi olajon süssük mindkét oldalán kb. 3-3 percig, közben készítsük elő a friss hozzávalókat (a zöldségeket és az epret megmossuk, majd szeleteljük-csíkozzuk). A Violife növényi sajtunkat is süssük mindkét oldalán, amíg szép barnára sül. A bucikat pedig a burgerből visszamaradt olajon hirtelen megpirítjuk.

Ezután a hozzávalókat ízlés szerint egymásra helyezzük, tűvel rögzítjük, melynek a tetejére frissen sült hagymakarikákat helyezhetünk.

Így készítsen VEGÁN BUCIT  -  receptajánló (10 DARABHOZ):

  • 60 dkg biobúza-finomliszt
  • 2 csapott teáskanál só
  • 5 dkg élesztő
  • 2,5 dl kókusztej
  • 2 teáskanálnyi cukor
  • 130 gramm növényi joghurt
  • a tetejére: pici vízzel elkevert paradicsomszósz vagy ketchup + szezámmag

Vegán buci elkészítése:

Az élesztőt a cukorral együtt felfuttatjuk a növényi italban. A lisztet a sóval összekeverjük egy tálban. Hozzáadjuk a növényi olajat és a joghurtot, valamint a felfutott élesztőt és szép sima tésztát gyúrunk belőle. Letakarva, meleg helyen kb. 50-60 percig (duplájára) kelesztjük, majd 4-5 egyenlő részre osztjuk, és egyenként gombócokat formázunk. Sütőpapírra tesszük, lelapítjuk a tetejüket (nyugi, szép magasra meg fognak sülni). Letakarjuk, és újabb 30-40 percet kelesztjük.

Ha letelt az idő, a tetejüket megkenjük pici vízzel elkevert cukormentes ketchuppel vagy paradicsomszósszal, és megszórjuk szezámmaggal. 175 fokos sütőben kb. 20 perc alatt aranyíszínűre sütjük.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat