ERDEI ALMÁS VADKAN RAGULEVES

ERDEI ALMÁS VADKAN RAGULEVES


2021.10.20

 

 

Hozzávalók 10 fő részére:

 

Vaddisznó lapocka...1250 g

Vöröshagyma………375 g

Sertészsír……………125 g

Fokhagyma…………..7 gerezd

Paradicsom…………2 db

Paprika……………...2 db

Sárgarépa…………10 db

Fehérrépa…………..10 db

Zeller………………....3 db

Burgonya……………..4 szem

Tárkony……………… 4 csokor

20% tejföl……………. 7 ek

Zöldalma……………..4 db

Bacon………………...20 szelet

Keményítő…………...3 g

Kömény……………….12,5 g

Babérlevél…………….7 db

Erdei gomba mix (Chef)....50 g

Friss riminesi tészta (Surgital)

Friss fűszernövény (dekoráció)

Zöldségalaplé…………..3 l

 

Tárkonyolaj: 

 

Szőlőmagolaj………..125 g

Forrázott tárkony…….125g

 

Elkészítés: 

 

A sertészsíron a hagymát aranybarnára pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockázott vaddisznóhúst és fűszerezzük (tárkony-babérlevél-kömény). 

 

Háromnegyed készültségi foknál hozzáadjuk a batonokra vágott zöldségeket és a pirított erdei gombákat. 

 

Megszórjuk keményítővel, felöntjük alaplével, hozzáadjuk a tejszínt és kiforraljuk, majd belefőzzük a kockára vágott almát és riminesi tésztát. 

 

Tárkonyolajjal tálaljuk.


Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat