Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

ERDEI ALMÁS VADKAN RAGULEVES

ERDEI ALMÁS VADKAN RAGULEVES

 

 

Hozzávalók 10 fő részére:

 

Vaddisznó lapocka...1250 g

Vöröshagyma………375 g

Sertészsír……………125 g

Fokhagyma…………..7 gerezd

Paradicsom…………2 db

Paprika……………...2 db

Sárgarépa…………10 db

Fehérrépa…………..10 db

Zeller………………....3 db

Burgonya……………..4 szem

Tárkony……………… 4 csokor

20% tejföl……………. 7 ek

Zöldalma……………..4 db

Bacon………………...20 szelet

Keményítő…………...3 g

Kömény……………….12,5 g

Babérlevél…………….7 db

Erdei gomba mix (Chef)....50 g

Friss riminesi tészta (Surgital)

Friss fűszernövény (dekoráció)

Zöldségalaplé…………..3 l

 

Tárkonyolaj: 

 

Szőlőmagolaj………..125 g

Forrázott tárkony…….125g

 

Elkészítés: 

 

A sertészsíron a hagymát aranybarnára pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockázott vaddisznóhúst és fűszerezzük (tárkony-babérlevél-kömény). 

 

Háromnegyed készültségi foknál hozzáadjuk a batonokra vágott zöldségeket és a pirított erdei gombákat. 

 

Megszórjuk keményítővel, felöntjük alaplével, hozzáadjuk a tejszínt és kiforraljuk, majd belefőzzük a kockára vágott almát és riminesi tésztát. 

 

Tárkonyolajjal tálaljuk.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat