Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Érlelt marhahátszín steak libamáj fagylalttal, friss reteksalátával, karfiolpürével és rántott borsóval

Érlelt marhahátszín steak libamáj fagylalttal, friss reteksalátával, karfiolpürével és rántott borsóval

Tokaji aszús libamájfagylalt

  • 10 dkg Valdor libamájpástétom
  • 1 tojássárgája
  • 2 dl Ken habtejszín (36%)
  • 0,5 dl Tokaji aszú
  • 1 csomag tésztakosár

A vízgőz fölött egy tojás sárgáját
1 dl tejszínnel addig keverjük, míg sűrű mártást nem kapunk. Ezután hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk az átpürésített libamájpástétomot, hozzáadjuk a Tokaji aszút, majd sóval ízesítjük. Ezt követően adjuk hozzá a második dl tejszínt. Kis fagylaltgépben megfelelő állagúra fagyasztjuk.

Kigombócoljuk és roppanós süteményen tálaljuk.

Vaníliás karfiolpüré

  • 10 dkg karfiol
  • 2 dkg vaj
  • 3 cl habtejszín (36%)
  • Vaníliarúd

Kukta karfiolt puhára főzzük, leszűrjük, átpasszírozzuk, majd olvasztott vajjal, forró tejszínnel habosra keverjük. Ízesítjük sóval és friss vaníliarúddal.

Vizi tormás, dióecetes friss reteksaláta

  • 1 csomag piros retek
  • Dióecet
  • Kávéskanál porcukor
  • Olívaolaj

A retket cikkekre vágjuk, meghintjük porcukorral, sóval, majd ízlés szerint ecettel és olajjal meglocsoljuk.

Hűtőben ¼-ed órát hagyjuk állni tálalás előtt.

Rostlapon sült érlelt hátszínsteak

A steaket argentin fűszerkeverékkel fűszerezzük. Legalább 1-2 órát hagyjuk pihenni, majd rostlapon mindkét oldalon 3,5-3,5 perc alatt aranybarnára sütjük.

Díszítésnek: fekete himalájasó, vízi szőlő.

 

Pirított kucsmagomba roppanós rántott borsóval

  • 3 dkg kucsmagomba
  • 1 kis cikk vöröshagyma
  • Olaj, só bors, friss kakukkfű

A hagymát aranybarnára pirítjuk, a kucsmagombákat gyors pirítással átforgatjuk. Ízesítjük sóval, borssal, majd rántott borsóval összeforgatjuk.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat