Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Faszénen sült Rodeo Rib-Eye Steak recept videó

Faszénen sült Rodeo Rib-Eye Steak recept videó

Hozzávalók:

- Rodeo marha rib-eye

- burgonyapüré

- füstöltsó

- füstölt paprika

- aprított fokhagyma

- Kukta főzőkrém növényi 15%

- gyöngyhagyma

- lilahagyma

- újhagyma 

- vaj 

- alamecet

- zöldfűszerek (rozmaring, kakukkfű, petrezselyem zöld)

- vörösbor

 

SÉFTIPP:

A 300 g/szelet Rib-eye-t szobahőmérsékleten hagyjuk állni 30 percet, majd faszén felett süssük aranybarnára mindkét oldalát. A hús maghőmérsékletét 47°C-ig emeljük (maghőmérővel ellenőrizzük), 10 percet hagyjuk állni, közben forgassuk a belső nedvesség áramlása miatt.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat