Faszénen sült Rodeo Rib-Eye Steak recept videó

Faszénen sült Rodeo Rib-Eye Steak recept videó


2022.11.20

Hozzávalók:

- Rodeo marha rib-eye

- burgonyapüré

- füstöltsó

- füstölt paprika

- aprított fokhagyma

- Kukta főzőkrém növényi 15%

- gyöngyhagyma

- lilahagyma

- újhagyma 

- vaj 

- alamecet

- zöldfűszerek (rozmaring, kakukkfű, petrezselyem zöld)

- vörösbor

 

SÉFTIPP:

A 300 g/szelet Rib-eye-t szobahőmérsékleten hagyjuk állni 30 percet, majd faszén felett süssük aranybarnára mindkét oldalát. A hús maghőmérsékletét 47°C-ig emeljük (maghőmérővel ellenőrizzük), 10 percet hagyjuk állni, közben forgassuk a belső nedvesség áramlása miatt.


Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat