Fekete Burgonyasaláta
A gondosan megválogatott hozzávalók, azon túl, hogy felemelő kulináris élvezeteket nyújtanak, egy igazi esztétikai élményt szülnek. Ahogyan a fekete majonéz és svájci kék burgonya sötét színvilága komplementerét alkotja a nyári napsütésnek, úgy párja a könnyed ízvilág a kánikulának. Épp ezért lehet tökéletes választás, ezt az újdonsült saláta receptet felszolgálni egy forró, nyári napon.
Kreatív séfünk Kövér Sándor újabb ételkölteménye, a tőle megszokott módon, egy igazi formabontó újdonság.
Hozzávalók:
- KUKTA FEKETE MAJONÉZ 1KG
- Svájci kék burgonya
- Lilahagyma
- SÓ ASZTALI 1KG 20DB
- KRISTÁLYCUKOR 1/1KG POLSKI CUKIER 10/
- ECET 10% 1/1L CHEF 6DB
Minden hozzávalónál a kapható kiszerelést tüntettük fel. Természetesen mindenki saját ízlése szerint adagolhatja az összetevőket.