Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Konfitált Marhapofa pirított erdei gombákkal és burgonya chipsel

Konfitált Marhapofa pirított erdei gombákkal és burgonya chipsel

Hozzávalók 4 főre:

  • 0,9 kg Friss konfitált
  • marhapofahús
  • 0,3 kg laska gomba
  • 0,3 kg shitake gomba
  • 0,5 kg MCcain Potato Petals
  • 0,5 kg Friss lila burgonya
  • 0,1 kg dijoni mustár
  • só, őrölt bors, fokhagyma,
  • rozmaring

ELKÉSZÍTÉS:

A marhapofát csomagolásával együtt forró vízben vagy gőzpárolóban 20 percig melegítjük. Felbontás után a szaftját tetszés szerint sűrítjük,sóval őrölt borssal és fokhagymával ízesítjük.

A húst forró serpenyőben sózzuk megpirítjuk majd újnyi vastag szeletekre felvágjuk. A friss gombákat megmossuk cikkekre vágjuk sózzuk és megpirítjuk,kevés rozmaringgal ízesítjük. Lila burgonyából vékony szeleteket vágunk,és bő forró olajban kisütjük a Potato Petals burgonyával együtt.

Tálalás:

A lecsöpögtetett chips burgonyákat a tányérra halmozzuk,mellé a pirított gombákat és a marhapofa szeleteket. Egy kanál Dijoni mustárral megbolondítjuk.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat