Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Lassan sült libacomb

Lassan sült libacomb

Lassan sült libacomb gránátalmás párolt káposztával, mézes paszernákpürével és sütőtökös gnocchi-val

Az ősz elsőszámú hozzávalóiból - a libacombból, sütőtökből, lila káposztából és paszternákból - készített nekünk kreatív séfünk, Kövér Sándor egy szuper receptajánlót, ami nagyon jól mutat a tányéron. Íme a részletek:

 



Hozzávalók 4 adaghoz:

  • sous vide libacomb – 4 db

  • vagy friss libacomb és fűszerek (fűszerlista lentebb)

A szuvidálás a legkönnyebb és legfrissebb módja az ételek gyors elkészítéséhez. Ha teheted, vásárolj sous vide eljárással készült libacombokat, mert ezek 12-14 perc alatt gyönyörűen készre sülnek.

Ha mégis úgy döntesz, hogy friss libacombból készíted az ételt, akkor a libacombot sütés előtt fűszerezd ízlés szerinti sóval, borssal, kakukkfűvel, rozmaringgal, pár szem koriander maggal és fokhagymával. A tepsibe tegyél pici vizet és kacsazsírt, hogy még ízesebb legyen a sült libacombod!

Amíg a libacombjaid sülnek, készítsd el ezt a hármas köret kombinációt! Meglátod, mindenkit le fog venni a lábáról!

A sütőtökpüréhez:

  • sütőtök – 60 dkg

  • liszt – 20 dkg

  • tojássárgája – 1 db

  • só, bors

  • finomra vágott bazsalikomlevél

  • kacsazsír

A gránátalmás párolt káposztához:

  • lilakáposzta

  • gránátalmalé

  • só, köménymag

  • friss gránátalmaszemek

A mézes paszternákpüréhez:

  • 4 db szép paszternák

  • 12 dkg vaj

  • 4 evőkanál méz

  • 2 dl tejszín

  • 4 dl víz

  • szarvasgomba-olaj ízesítőként

Elkészítés:

1. Sütőtökös gnocchi

A sütőtök az ősz egyik fő eledele, tele tápláló vitaminokkal és ásványi anyagokkal!

A tököt a szokásos módon megsütjük, majd eltávolítjuk belőle a magokat. 60 dkg sütőtökhöz 20 dkg lisztet és 1 db tojássárgáját adunk, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint, és a finomra vágott bazsalikomlevéllel együtt tésztává összedolgozzuk. Hengereket nyújtunk belőle, és lobogó sós vízbe belevágjuk. Lágyabb a tésztája, mint a nudlié, ezért óvatosan bánjunk vele. Az elkészült gnocchit kacsazsírban átpirítjuk.

2. Gránátalmás párolt káposzta

A lilakáposztát vékony csíkokra vágjuk, cukrot karamellizálunk olajon, beletesszük a káposztát, köménymaggal és sóval ízesítjük, majd felöntjük kevés gránátalmalével. Ha kész, friss gránátalmaszemeket is tehetünk bele.

3. Mézes paszternákpüré

A vajat barnulásig hevítjük, majd hozzáadjuk a már megtisztított és kockára vágott paszternákot. Sózzuk és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Pároljuk, és amikor eléri a ¾ főzési állapotot, hozzáadjuk a tejszínt. Adunk még hozzá ízlés szerinti sót, a mézet és készre pároljuk. Püré állagúra turmixoljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

ui1: Partnerünk vagy?  - - - a hozzávalókat keresd üzletkötődnél, vagy add le rendelésed ügyfélszolgálatunkon ????

ui2: Még nem vagy partnerünk? Regisztrálj weboldalunkon keresztül - - - www.baromfiudvar.hu

ui3: magánszemély olvasóinktól kérjük, hogy lehetőleg hazai húsboltostól, zöldségestől szerezd be a hozzávalókat! Támogassuk együtt a hazai vállalkozókat!

Köszönjük szépen!

  


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Érdekli a címlap receptünk?

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat