Narancsos kacsacomb

Narancsos kacsacomb

Narancsos kacsacomb

2019.02.12

Narancsos kacsacomb 

Hozzávalók / 2 adag:

  • 2 közepes db kacsacomb
  • 3 dl narancslé 
  • 2 ek méz
  • só ízlés szerint
  • bors 
  • 1 teáskanál olívaolaj

ELKÉSZÍTÉS:

  • A kacsacombok mindkét oldalát kevés olajon megsütjük.
  • Ha már piros, akkor 170 fokos sütőbe rakjuk kb 1 órára lefedve, hogy puha legyen.
  • Közben elkészítjük a narancsszószt:
  • 3 dl narancslevet és 2 evőkanál mézet összeforraljuk. 
  • Ízlés szerint  a végén még narancscikkeket is tehetünk bele.
  • A sült kacsacombokat a forró mézes naranccsal kínáljuk.
     

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat