Narancsos kacsacomb

Narancsos kacsacomb

Narancsos kacsacomb

2019.02.12

Narancsos kacsacomb 

Elkészítés: 

1.  70-80 fokra a sütőbe tesszük a sous vide kacsacombot, 10 perc után kivesszük. 
2. Miután letelt az idő, a csomagokat kiszedjük a sütőből, a combokat tepsibe helyezzük. 
3. Megszórjuk narancshéjjal, mini naranccsal, narancslevet öntünk rá. 
4. 220 °C-os, előmelegített sütőben 12 percig sütjük. 
5. A lilahagymát, kacsazúzát és a barbeque-t egy serpenyőben összeforgatjuk, majd sózzuk, forgatjuk. 
6.  Az elkészült kacsacombot hűlni hagyom, spenótot és narancsot forgatok össze a serpenyőben. 
7. Tálaljuk és díszítsük a videóban látott, vagy a nekünk tetsző módon!


Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat