Pasta Per Pizza gyorsfagyasztott pizzatészta elkészítése

Pasta Per Pizza gyorsfagyasztott pizzatészta elkészítése


2022.01.19

A pizzagombócokat helyezd a kelesztőládába úgy, hogy maradjon köztük némi hely a kelesztéssel járó térfogatváltozás miatt. 

Nedvesítsd be a tésztagombócok felületét, hogy elkerüld a kérgesedést, repedezést. 

Fedd be a kelesztő ládát, majd hagyd őket kiolvadni! Ez szobahőmérsékleten kb. 12 órát vesz igénybe. Fontos tudni, hogy ha több kelesztőládát helyezel egymásra, a kiolvadási idő módosulhat!

A kiolvadt gombócokat további 2-4 óra pihentetés után nyújthatod!  Ha a tésztát később szeretnéd felhasználni, akkor érdemes megjegyezni, hogy hűtőben 1-2 fokon 48 órán át maradhatnak konyhakészek.

A megkelt tésztát nyújtsd ki, a közepétől kifelé haladva! Ezután jöhetnek a pizzánkra a feltétek, a végén pedig a sütés. Ez minimum 330 fokos sütőben, maximum 2-3 percet vesz igénybe. 


Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat