Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Pasta Per Pizza gyorsfagyasztott pizzatészta elkészítése

Pasta Per Pizza gyorsfagyasztott pizzatészta elkészítése

A pizzagombócokat helyezd a kelesztőládába úgy, hogy maradjon köztük némi hely a kelesztéssel járó térfogatváltozás miatt. 

Nedvesítsd be a tésztagombócok felületét, hogy elkerüld a kérgesedést, repedezést. 

Fedd be a kelesztő ládát, majd hagyd őket kiolvadni! Ez szobahőmérsékleten kb. 12 órát vesz igénybe. Fontos tudni, hogy ha több kelesztőládát helyezel egymásra, a kiolvadási idő módosulhat!

A kiolvadt gombócokat további 2-4 óra pihentetés után nyújthatod!  Ha a tésztát később szeretnéd felhasználni, akkor érdemes megjegyezni, hogy hűtőben 1-2 fokon 48 órán át maradhatnak konyhakészek.

A megkelt tésztát nyújtsd ki, a közepétől kifelé haladva! Ezután jöhetnek a pizzánkra a feltétek, a végén pedig a sütés. Ez minimum 330 fokos sütőben, maximum 2-3 percet vesz igénybe. 


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat