Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Porhanyós Libamell narancsos Arabica mártással sütőtökös burgonyapürével és mini kivivel

Porhanyós Libamell narancsos Arabica mártással sütőtökös burgonyapürével és mini kivivel

Hozzávalók  4 személyre:

  • 1,2 kg libamell
  • 500 g burgonya pehely
  • 2 dl tej
  • 1 dl vajas margarin
  • 300 g sütőtök kocka
  • 1 db narancs
  •  2 dl kávé
  • 1 kávés kanál kávé zacc
  • 1 evőkanál nádcukor
  • 5 g tökmag
  • 1 evőkanál tökmagolaj
  • friss oregánó
  • só, bors
  • friss ribizli,mini kivi

 

ELKÉSZÍTÉS:

A libamellet megtisztítjuk a bőrét óvatosan átvágjuk rácsosan. Egy mélyebb edénybe helyezzük frissen borsot őrlünk rá és pár hajtás friss oregánót. Lefóliázva 1 órát hűtőben tartjuk. Közben elkészítjük a sütőtökös burgonyapürét, tálalásig félre tesszük.

Arabica kávémártás: Alapos tisztítás után a narancshéját hajszálvékonyra szeleteljük. A narancsot rosttal együtt kifacsarjuk és beforraljuk. A nádcukrot karamellizáljuk, ezután mehet bele a zacc. Tálalás előtt dobjuk bele a narancshéjat. Ha a mártás nem elég sűrű, akkor egy kis étkezési keményítővel sűríthetjük.

A libamellet bőrös felével lefelé felhevített serpenyőben kezdjük el sütni. Kb. oldalanként 3-4 perc alatt „roséra” sütjük. A fotón látható módon is tálalhatjuk, friss gyümölcsökkel ribizlivel és mini kivivel díszíthetjük.

 

A receptet írta és

az ételt készítette:

Madarász Csaba


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat