Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Rizses húsgombócok parmezános karalábémártásban

Rizses húsgombócok parmezános karalábémártásban

Hozzávalók 10 fő részére:

  • 50 db    Dixi Menü Gasztró rizses húsgombóc
  • 1 kg       karalábé kocka (kukta)
  • 1,5 dl     Folyékony vaj
  • 3 dkg     parmezánsajt
  • 1,2 L      zöldségalaplé
  • 80 dkg  szélesmetélt
  • 30 dkg  vöröshagyma kocka
  • só, bors
  • étkezési keményítő, olaj

Elkészítés:

A húsgolyókat 6-8 perc alatt készre gőzöljük kombi párolóban, majd félretesszük pihenni.

Kevés vajon a vöröshagymát átpirítjuk. Hozzáadjuk a (Kukta) karalábé kockákat, átpároljuk, majd parmezán sajttal megszórjuk. Kevés zöldség alaplével vagy csontlével felengedjük. Tejszínt adunk hozzá. Ha nagyobb mennyiséget készítünk, akkor keményítővel sűrítjük.

A szélesmetéltet bő sós lobogó vízben kifőzzük. A gombócokat a mártással összepároljukés együtt tálaljuk a tésztával.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat