Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Sajtos sertés szűzpecsenyefej

Sajtos sertés szűzpecsenyefej

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 × 16 dkg sertés szűzpecsenyefej
  • 12 db erdei gombás Lunette Surgital tészta
  • 5 dkg vaj
  • Tengeri só, rózsabors, cayenne bors, koriander
  • gyömbér, fokhagyma, rozmaring, kakukkfű
  • 1 dl olaj
  • 2 db vargánya gomba
  • 6 dkg cheddar sajt
  • 1,5 dl tejszín
  • 32 dkg zöldborsó
  • 2 gerezd fokhagyma
  • Petrezselyemzöld, borsócsíra, sült hagyma, sajt chips

Elkészítés:

Fokhagymás vajon a zöldborsót puhára pároljuk, majd pürésítjük. A szüzet sütés előtt legalább 2 órával fűszerezzük, majd rostlapon aranybarna kérget sütünk köré. Feldaraboljuk és sütőben még 170 °C fokon 5 percig sütjük. A reszelt cheedar sajtot a tejszínnel beforraljuk, míg mártás sűrűségű nem lesz. A vargányát fűszerezzük, olajon petrezselyemzölddel átpirítjuk.

A tésztát kevés vajon 4 perc alatt kifőzzük, majd kevés főzőlével átforgatjuk. Tálaláskor hagymachips-szel, zöldborsórüggyel és sajtchips-szel díszítjük.

Bor ajánlatunk az ételhez:

Szent Tamás Mád Furmint 2013

Ízében és illatában határozottan jelen van a mádi dűlők jellege és ásványossága. Friss, üde savak vezetik a citrusos ízvilágot, amely kitűnően harmonizál a sertés szűzből készült ételek karakterével.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat