Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Sült libacomb gránátalmás lilakáposztapürével és ropogós paszternák- és répahasábbal

Sült libacomb gránátalmás lilakáposztapürével és ropogós paszternák- és répahasábbal

Hozzávalók 10 adaghoz:

  • 10 db kacsacomb
  • só, bors
  • kakukkfű, rozmaring, fokhagymagranulátum
  • főző olivaolaj
  • 2 üveg Rege párolt vöröskáposzta befőtt
  • friss gránátalma
  • 1,2 kg ARDO sült sárgarépa – paszternákhasáb (+ olaj a sütéshez)
  • mikrosaláták, vagy zöldfűszernövények a díszítéshez
  • 1 csomag Pecsenyelé (Hiberfood barna mártás)

Elkészítés:

A kacsacombokat fűszerezzük, beirdaljuk és egy éjszakát pihentetjük, majd sütőben először 160 fokon másfél órát sütjük, utána 210 fokon megpirítjuk. A sütéskor visszamaradó zsiradékot összeforraljuk a Hiberfood barnamártással, így egy jó ízű pecsenyelevet kapunk. A Rege pároltkáposztát botmixerrel pürésítjük, majd visszamelegítjük serpenyőben és friss gránátalmával megszórjuk.

A répa és paszternákokat forró olajban készre sütjük.

Tálalás:

A pecsenyeléből a tányér közepére nagyobb mennyiséget helyezünk, ebbe helyezzük a combot, és köré a káposztapüréből kis halmokat rakunk, majd a sült répa-és paszternákot is ízlésesen melléhelyezzük. Friss gránátalma szemekkel és mikrosalátákkal v. fűszernövényekkel díszítjük.

Dobozba csomagolás:

Külön helyezzük a káposztapürét, osztott dobozba helyezzük a sült zöldségeket; és másik dobozba pedig a kacsacombot a pecsenylével. Így a vendég otthon szépen ki tudja magának szervírozni.

Borajánló: Winelife Kékfrankos 2018

 

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat