Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Sülthalas wrap avokádóval és uborkával

Sülthalas wrap avokádóval és uborkával

Hozzávalók 10 személyre:

  • 10 db tortilla dürüm (Simal) 25 cm vagy 30 cm
  • 2 kg egész fogasfilé (fagyasztott süllő)
  • 4 db kígyóuborka
  • 5 db avokádó
  • 4 db jégsaláta
  • 1 flakon Hellmann’s cézár öntet
  • 20 dkg parmezán sajt
  • só, bors, kakukkfű
  • olaj
  • Kukta burgonyakorongot kínáljunk mellé

Borajánló: Figula olasz rizling

Elkészítés:

A halakat sózzuk, borsozzuk; a hasüregben kakukkfűvel fűszerezzük, majd sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük. A sütőből kivéve lefejtjük a halhúst, még langyos állapotban hozzáöntjük a cézáröntetet és parmezánsajttal ízesítjük. Így kapunk egy öntetes halhúst. A tortillákat vaslapon előpirítjuk, kevés cézáröntettel megkenjük, ráhelyezzük a frissen darált ropogós jégsalátát, a vékony hasábokra vágott kígyóuborkát és a hasonló vastagságra vágott avokádót. Feltekerjük és félbevágva tálaljuk.

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Érdekli a címlap receptünk?

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat