Sülthalas wrap avokádóval és uborkával

Sülthalas wrap avokádóval és uborkával

Sülthalas wrap avokádóval és uborkával

2021.02.03

Hozzávalók 10 személyre:

  • 10 db tortilla dürüm (Simal) 25 cm vagy 30 cm
  • 2 kg egész fogasfilé (fagyasztott süllő)
  • 4 db kígyóuborka
  • 5 db avokádó
  • 4 db jégsaláta
  • 1 flakon Hellmann’s cézár öntet
  • 20 dkg parmezán sajt
  • só, bors, kakukkfű
  • olaj
  • Kukta burgonyakorongot kínáljunk mellé

Borajánló: Figula olasz rizling

Elkészítés:

A halakat sózzuk, borsozzuk; a hasüregben kakukkfűvel fűszerezzük, majd sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük. A sütőből kivéve lefejtjük a halhúst, még langyos állapotban hozzáöntjük a cézáröntetet és parmezánsajttal ízesítjük. Így kapunk egy öntetes halhúst. A tortillákat vaslapon előpirítjuk, kevés cézáröntettel megkenjük, ráhelyezzük a frissen darált ropogós jégsalátát, a vékony hasábokra vágott kígyóuborkát és a hasonló vastagságra vágott avokádót. Feltekerjük és félbevágva tálaljuk.


Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat