Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Szamócás pannacotta tortácska csoki kupolával

Szamócás pannacotta tortácska csoki kupolával

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 2 db Oreo keksz
  • 10 dkg magas kakaóvajtartalmú étcsokoládé
  • Debic pannacotta (1-1,5 dl formától függően)
  • 10 dkg Kukta Szamóca
  • Egy csapott evőkanál porcukor
  • Aranypor
  • Chiamag ¼ kávéskanál
  • 1 gerezd lime

Elkészítés:

Az Oreo kekszet összetörjük, és egy kevés olvasztott csokoládéval elkeverjük, majd a forma aljába töltjük és kissé megnyomkodjuk. A pannacottát vízgőz fölött folyékony halmazállapotig olvasztjuk, és limelével, illetve a lime héjával ízesítjük, és a chiamaggal elkeverjük. Mindezt a formába töltjük és hűtőben min. 2 órán keresztül hűtjük. A szamócát kiolvasztjuk, porcukorral mixeljük, majd friss szamóca darabokkal és mentalevéllel frissítjük (szecsuáni borssal is ízesíthetjük).

A megmaradt csokoládét temperáljuk, a kalap formájú tányérunkat folpack-kal kibéleljük, aranyporral vékony rétegben meghintjük, majd az olvasztott csokoládéval hálós kúpalapot képzünk és hűtjük. Hűtés után a csokihálót óvatosan visszabontjuk a folpackról és félretesszük a dekoráláshoz.

Tálalás:

A kalaptányér aljába helyezzük az eperragut, ráhelyezzük a megdermedt kekszes-chiamagos pannacottát, friss eperdarabokkal és mentalevéllel még díszíthetjük és az egészre ráhelyezzük az aranycsoki kupolát, amit a vendég a desszert elfogyasztásakor saját maga törhet össze.

Borajánló: Valdo Cuvée Extra Dry

 

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Érdekli a címlap receptünk?

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat