Tepertőmorzsás rosé kacsamell, burgonyagombóccal, káposztapürével és bistro jus-vel

Tepertőmorzsás rosé kacsamell, burgonyagombóccal, káposztapürével és bistro jus-vel


2022.02.03

Kövér Sándor kreatív séfünk Valentin-napi ajánlata

A recept elkészítése olyannyira egyszerű és gyors, hogy csak az alapanyagszükségletet közöljük. A receptben ajánlott márkatermékek ízlés szerint variálhatók.

A hozzávalók, ahogy Kövér Sándor készítette:

  • Párolt lila káposzta (Vega-Food 1,5 kg fagyasztott Veg-Food)
  • Burgonyagombóc - (Bauerland - késztermék)
  • Kacsatepertő - (Kedvenc Ízek)
  • Bacon - (Kedvenc Ízek)
  • Pecsenyekacsamell (több szortában rendelhető)
  • Bisztró pecsenyelé (Salsus)
  • Friss zöldségek

Jó étvágyat kívánunk!


Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat