Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

VADDISZNÓ-TERRINE ERDÉLYI SZALONNÁVAL, ÁFONYÁS-SAVANYÍTOTT HAGYMÁVAL, FEKETE- MAJONÉZZEL

VADDISZNÓ-TERRINE ERDÉLYI SZALONNÁVAL, ÁFONYÁS-SAVANYÍTOTT HAGYMÁVAL, FEKETE- MAJONÉZZEL

 

Hozzávalók 10 fő részére:

 

Pástétom:

Vaddisznótarja .  .  . 1750 g

Sertésmáj . . . . . . . . .500g

Erdélyi szalonna  .  .  . 80 g 

fokhagyma . . . . . . . . . 20g 

só . . . . . . . . . . . . . . . . .42,5g 

bors . . . . . . . . . . . . . . . .7,5g 

2,8%tej . . . . . . . . . .125ml 

35%tejszín  . . . . . .125ml 

Brandy vagy Cognac . . . . . . . . . . 37,5ml 

füstölt paprika  .  .  .  .3,75 g 

csípős paprika  .  .  .  .3,75 g 

tojás  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . 3 db 

bacon szalonna .  . 20 szel .

 

Savanyított hagyma: 

Lilahagyma. . . . . . . . . . . . . . .10 fej

Cukor. . . . . . . . . . . . . . .125 g

10% ecet. . . . . . . . . . . . . . .250 ml

Víz. . . . . . . . . . . . . . .375 ml

Só. . . . . . . . . . . . . . .5 g

Mustármag. . . . . . . . . . . . . . .50 g

 

Dekorációhoz

Fekete majonéz. . . . . . . . . . . . . . .10 ek

Mikor saláta

Házi kenyér 

 

Elkészítés:

 

A formát fóliával kibéleljük, majd szépen egy- más mellé helyezzük benne a szeletelt szalonna lapokat .

 

A füstölt szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, a májat és a tarját durvára daráljuk, majd a többi hozzávalóval összekeverjük és a formába öntjük . 130 °C-n 70 fokos belső maghőig sütjük.

Fekete majonézzel, savanyított lilahagymával tálaljuk, finom házikenyérrel.

 




Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat