Epres sajttortás pite
2021.01.26
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 1 db epres sajttortás pite (Pékpont)
- tejszínhab
- tejföl
- 2-3 szem földieper
- csokoládéreszelék, csokiöntet
Elkészítés:
A Pékpont epres sajttortája önmagában is tökéletes választás, de ezt is extrázhatjuk: itt már csak 1 felső dekorréteget képzünk. A tejszínhabot kemény habbá verjük, tejfölt és eperdarabokat keverünk hozzá, melyből egy kis méretű fagylaltos kanállal apró félgömböket teszünk a tortácskánk tetejére, amit csokireszelékkel és csokoládéöntettel meglocsolva tálalunk. Ha még színesebbé szeretnénk tenni, félbevágott macaronokkal díszíthetjük.
Borajánló: Laposa Hableány Pezsgő Brut 2019