Epres sajttortás pite

Epres sajttortás pite

Epres sajttortás pite

2021.01.26

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 1 db epres sajttortás pite (Pékpont)
  • tejszínhab
  • tejföl
  • 2-3 szem földieper
  • csokoládéreszelék, csokiöntet

Elkészítés:

A Pékpont epres sajttortája önmagában is tökéletes választás, de ezt is extrázhatjuk: itt már csak 1 felső dekorréteget képzünk. A tejszínhabot kemény habbá verjük, tejfölt és eperdarabokat keverünk hozzá, melyből egy kis méretű fagylaltos kanállal apró félgömböket teszünk a tortácskánk tetejére, amit csokireszelékkel és csokoládéöntettel meglocsolva tálalunk. Ha még színesebbé szeretnénk tenni, félbevágott macaronokkal díszíthetjük.

Borajánló: Laposa Hableány Pezsgő Brut 2019

 

 


Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat