Page 17 - Ázsiai Katalógus
P. 17
Miso paszta Vörös curry paszta
világos, 1 kg Cock 400 g Cock 1 kg
Hanamaruki A japánok mindennapi eledelének számító miso erjesztett, főtt
Rizsből és erjesztett szójababból szójababból és különféle hozzávalók (só, gomba, rizs, árpa)
készült paszta. Rövidebb erjesztési felhasználásával készül. A curry paszta ennek a levesnek az alapvető
idejének köszönhetően kevésbé hozzávalója. A vörös abban különbözik a többitől, hogy jóval hosszabb
sós, lágyabb ízű és könnyebben ideig érlelik, néha egy évnél is tovább. Kissé sósabb, erőteljesebb ízű,
élvezhető. Felhasználási javaslat: csípősebb.
Miso levesnek Dashi Kombu-val, Felhasználási javaslat: levesek, szószok hozzávalójaként,
vagy Dashi Bonito-val keverve, szendvicskrémekben kitűnő, húsokhoz szósznak, salátákhoz öntetnek,
ramen-, udon-, somen levesnek, húsok pácleveiben.
világos szószokhoz, szendvics
krémekhez, saláta öntetekhez adva.
1625 Ft/db
17
BU Ázsiai és Egzotikus termékek katalógusa 2018 március fehér.indd 17 2018. 05. 18. 11:40:48