Page 17 - Ázsiai Katalógus
P. 17

Miso paszta                        Vörös curry paszta


 világos,  1 kg                     Cock               400 g        Cock               1 kg
 Hanamaruki                         A japánok mindennapi eledelének számító miso erjesztett, főtt

 Rizsből és erjesztett szójababból  szójababból és különféle hozzávalók (só, gomba, rizs, árpa)
 készült paszta. Rövidebb erjesztési  felhasználásával készül. A curry paszta ennek a levesnek az alapvető
 idejének köszönhetően kevésbé      hozzávalója. A vörös abban különbözik a többitől, hogy jóval hosszabb
 sós, lágyabb ízű és könnyebben     ideig érlelik, néha egy évnél is tovább. Kissé sósabb, erőteljesebb ízű,
 élvezhető. Felhasználási javaslat:  csípősebb.
 Miso levesnek Dashi Kombu-val,     Felhasználási javaslat: levesek, szószok hozzávalójaként,
 vagy Dashi Bonito-val keverve,     szendvicskrémekben kitűnő, húsokhoz szósznak, salátákhoz öntetnek,
 ramen-, udon-, somen levesnek,     húsok pácleveiben.
 világos szószokhoz, szendvics
 krémekhez, saláta öntetekhez adva.
 1625  Ft/db




                                                                  17



         BU Ázsiai és Egzotikus termékek katalógusa 2018 március fehér.indd   17                               2018. 05. 18.   11:40:48
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22